Obavijesti

Show

Komentari 32

Vlada 'zaprosio' Martinu, a Ava se nije trudila skriti ljubomoru

Vlada 'zaprosio' Martinu, a Ava se nije trudila skriti ljubomoru
16

Nakon što joj je Martina rekla da s Vladom ide na spoj, Ava je počela ispitivati Cigija gdje su zaista otišli. U čudu se pitala zašto ona uvijek sve posljednja sazna

VIDEO

Nakon pobjede Matamba, Milan iz Boruke po Sebastijanovoj je želji krenuo u potragu za tajnim imunitetetom. Baletan je bio presretan nakon što je među bambusima pronašao tri ključa i tajni imunitet što dosad nikom u Survivoru nije uspjelo. Nakon što je Vlada otkrio da je odlučio malo bolje upoznati džunglu, Martina mu se odlučila pridružiti. Ava je uskoro pokazala svoju ljubomoru.

- Kako ja to ne znam, zašto ja sve zadnja saznajem ? - govorila je Ava nakon što joj je Martina rekla da njih dvoje idu na spoj.  Ispitivala je Nevena gdje idu na što joj je on odgovorio da bolje razmišlja o tome hoće li se vratiti živi.

- Romantične šetnje Vlade i mene su uistinu bile romantične. Oboje znojni s mačetama smrdimo usred Kostarike, jako romantično - rekla je Martina dok su tražili banane. 

'Ovo je bila naša predbračna šetnja, vjerojatno ćemo se vjenčati nakon ovoga'

Vlada je uskoro zaključio da je to bila njihova predbračna šetnja i našalio se zaprosivši je u moru.

- Ovo nije bila zaljubljenička šetnja, ovo je bila predbračna šetnja. Mi ćemo se vjerojatno vjenčati poslije ovoga svega,  zavoljeli smo se u džungli i u vodi sam je zaprosio - priznao je maneken.

Nakon što su se vratiti s bananama, Ava je bila sretna jer je uvjerena da se među njima ništa nije bilo dogodilo i Vladi je odmah priopćila da mu je oprala hlače. 

Stanija priznala Milanu da je nagovorila cure da glasaju za njega

Nakon što je Milan stigao na Otok odbačenih, oduševljeno se grlio sa Žaretom i ljubio Aleksandru.

- Iznenadio me, baš mi je drago da je došao - rekao je oduševljeni Žare dok je Stanija iznenađeno komentirala da njega zaista nije očekivala.

Milan je lagao da nije pronašao tajni imunitet i samo je Žari povjerio pravu istinu.

Stanija je priznala Milanu kako je ona nagovorila cure iz plemena da glasaju za njega i da je na kraju zbog toga završila na Otoku odbačenih. Milan joj nije zamjerio zbog toga, a Stanija je komentirala da se bolje osjeća nakon što mu je priznala istinu. 

Aleks: Fali mi dečko kojeg volim, sestra i pas

Nikola je komentirao da mu je žao što neće imati fotografije nakon boravka u Kostariki. Matambo je  zaključilo da im nedostaje internet i stvari koje imaju kod kuće.

Aleks je priznala da je s vremenom na vrijeme uhvate razmišljanja o jednom dečku kojeg voli, sestri s kojom je povezana i psu.

- Nedostaju mi ti ljudi, ovo ipak nije moje okruženje. Ovdje smo primorani biti s ljudima s kojima jesmo - komentirala je. 

U maloj borbi su morali pokazati svoje znanje o Kostariki

Ava je pročitala poruku svom plemenu i zaključila da ih uskoro očekuje borba u kojoj nije riječ o odmjeravanju fizičkih snaga.

- Kakva može biti atmosfera kad nas čeka plemenski savjet? - rekla je Ava Marku i zaključila da joj je on jedan od najdražih ljudi u showu. 

- Ne bih voljela da danas u borbi bude nekakva opća kultura - rekla je Martina.

U finalu borbe ostali Marko i Ava, pobjedu odnio Marko

Milan prije male borbe nije htio otkriti plemenu da je uspio pronaći tajni imunitet. U borbi za crni ili dupli glas morali su pokazati svoje znanje o Kostariki.

Martina je prva ispala iz igre, a u finalu su se našli Marko i Ava,  Pobjedu je odnio Marko koji je prvi točno odgovorio na devet pitanja. Izabrao je dupli glas dok će Ava kao poglavica biti pošteđena izbacivanja na predstojećem plemenskom savjetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao