Obavijesti

Show

Komentari 189

Barbara: S Borkom nisam ni u vezi, o prstenu ništa ne znam

Barbara: S Borkom nisam ni u vezi, o prstenu ništa ne znam
6

NIŠTA OD TOGA Borko i ja smo samo dobri prijatelji. Čuli smo se kad sam bila u Beogradu, ali nismo se vidjeli. Nismo u vezi, rekla nam je Barbara Šegetin (26)

VIDEO

Borko i ja smo samo dobri prijatelji. Čuli smo se kad sam bila u Beogradu, ali nismo se vidjeli. Nismo u vezi, rekla nam je Barbara Šegetin (26).

Riječanka se još prilagođava životu izvan Big Brother kuće, u kojoj je provela tri mjeseca. Kaže kako su joj najviše nedostajali obitelj i prijatelji, pas Chester i mobitel. Što se tiče priča o Borku Veselinoviću (29), srbijanskom nogometašu koji ju je htio zaručiti čim izađe iz BB kuće, Barbara kaže kako o tome ništa ne zna.

Borko je kupio zlatni prsten s dijamantom i planirao je dočekati Barbaru čim izađe iz showa. No na kraju se nije ni pojavio u publici u završnoj emisiji.

- Smiješni su mi napisi da sam Borka otela njegovoj ženi. Ja to nikad ne bih napravila. I u BB kući sam rekla nekoliko puta da zauzeti muškarci nisu moj tip - kaže Barbara koja nije u vezi, ali je zaljubljena u nekoga.

- Ne želim otkrivati tko je on, neka ostane anoniman.

Nismo u vezi, ali bih htjela da se to razvije u nešto više - kaže atraktivna Riječanka, koja sad ide na dijetu i okreće se vježbanju jer se boraveći u BB-u udebljala. Od bivših stanara nakon završetka najviše joj, kaže, nedostaju Darko, Ervin te blizanci Mika i Giba Vasić.

- Ervina sam pokušala dobiti telefonski, ali je još isključen. Nadam se da ćemo se uskoro čuti - rekla je Barbara o Sarajliji koji se u nju zaljubio dok su bili u reality showu, ali ga je ona odbila jer nije njezin tip.

- Imam puno planova za svoju karijeru, ali manekenstvom se više ne bavim, to sam radila kad sam bila mlađa - kaže Barbara. Njezina mlađa sestra Tina (24) nastavlja se baviti upravo tom profesijom. Sestre Šegetin sretne su što su ih gledatelji, ali i većina u BB kući, dobro prihvatili, a posebno su zadovoljne jer su njihovi roditelji ponosni na njihov nastup u regionalnom “Big Brotheru”.

- Zlobnih komentara će, nažalost, uvijek biti, ali takvih ima i ako si najbolji pa se na to definitivno nećemo obazirati - kaže Barbara.

Tina kaže da se navikava na život na slobodi te razmišlja o poslovnim potezima.

- Mislim da će mi ovo biti odskočna daska. Već imam ponude i radit ću puno na razvoju manekenske karijere. Vjerujem da ću uspjeti, ali o detaljima još ne bih govorila - rekla nam je Tina. Zaključuje kako joj je 99 dana u “Big Brotheru” bilo “golemo iskustvo”.

 Iz showa, kaže nam Tina Šegetin, najviše će joj nedostajati Darko. Tri mjeseca smo bili u odličnim odnosima, a ona jedna svađa nas nije poljuljala. Vidjet ćemo što će još biti s nama, ali najviše mi on nedostaje, rekla nam je Tina i dodaje da je moguće da završi s Darkom Petkovskim u vezi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 189
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao