Obavijesti

Show

Komentari 6

Bisera je pod povećalom, traži joj se baš i najmanja greška

Bisera je pod povećalom, traži joj se baš i najmanja greška
7

S obzirom da smo ovaj tjedan u Biserinoj regiji, žiri je drži pod posebnim povećalom i imaju velika očekivanja. Bisera maneštru često radi i kod svoje kuće

VIDEO

Prvi dan donio je znatan pomak u ravnoteži snaga među kandidatima – kontinentalci su tri tjedna suvereno vladali listama najboljih, no sada je red da se Primorci pokažu i dokažu. 

Proljeće u Istri donosi pravo bogatstvo u vidu svježih namirnica, a samim time i plejadu domaćih delicija. Mlade i svježe namirnice ne treba puno termički obrađivati, što će dokazati i današnji izazovi teme 'brzog ručka' – maneštre od bobići i fritaje sa šparogama i pršutom.

Natalija i sama priznaje da joj istarska kuhinja ne odgovara zbog jednostavnosti recepata i kratke pripreme namirnica, s čime se u svojoj kuhinji dosad nije susretala. 

Zbog toga je odlučila držati se recepta za oba današnja brza ručka. Za razliku od nje, Nenad će pokušati dokazati žiriju da i s malo namirnica može napraviti sočna jela. Naravno, maneštri i fritaji će dodati malo osobnosti, ali bez previše „kompliciranja“.

S obzirom da smo ovaj tjedan u Biserinoj regiji, žiri je drži pod posebnim povećalom i imaju velika očekivanja. Bisera maneštru često radi kod kuće pa će se žiri trebati dobro potruditi kako bi joj našao poneku zamjerku. 

Hoće li ih biti, doznat ćemo večeras u 21:10 sati, u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj“, samo na RTL Televiziji!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu