Obavijesti

Show

Komentari 38

Bolest je presudila: 'Dobri duh' Aldo morao napustiti 'Farmu'

Bolest je presudila: 'Dobri duh' Aldo morao napustiti 'Farmu'
1

Premda su Alda svi voljeli, sa svima je bio dobar i ni s kim nije imao konflikte, najboljeg prijatelja pronašao je u Ivanu, kojega je njegov izlazak strahovito pogodio

VIDEO

Prošlog tjedna Aldo se žalio na povišenu temperaturu i jake bolove u leđima te je par dana izbivao s farme primajući propisanu terapiju. Aldu se stanje poboljšalo i uz dozvolu liječnika vratio se među farmere, no čini se kako se protiv bolesti ipak ne može boriti.

Nakon dugog razmišljanja i propitivanja, Aldo je shvatio da mu je zdravstveno stanje važnije i kako unatoč velikoj želji, ipak nije u stanju nastaviti svoju farmersku avanturu. 

- Bilo mi je jako teško to odlučiti, ali nažalost su se opet javili zdravstveni problemi. Borio sam se koliko sam mogao, a da nije toga sigurno bi se borio do samog kraja - izjavio je Aldo tužan što nakon mjesec dana napušta farmu.  

Nije tužan samo Aldo, već i cijela farmerska zajednica u kojoj je stekao titulu omiljenog farmera. 

- Zaslužio je pobjedu. Takvi ljudi je zaslužuju, a ne netko poput mene na primjer. Sigurno da do toga dođem, dala bih mu jedan dio - rekla je Anamarija farmerima okupljenima u kuhinji nakon Aldovog izlaska.

Premda su Alda svi farmeri voljeli, sa svima je bio dobar i ni s kim nije imao konflikte, najboljeg prijatelja pronašao je u Ivanu, kojega je njegov izlazak strahovito pogodio, te je sa suzom u oku izjavio: 

- Uistinu je bio i ostat će dobri duh farme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu