Obavijesti

Show

Komentari 18

Branka Marić Mutti: Pa što da mi je muž i bio mafijaš?

Branka Marić Mutti: Pa što da mi je muž i bio mafijaš?
7

Mutti je sedamdesetih bila ljubavnica Olivera Dragojevića. Njen je treći suprug bio siciliijanski mafijaš. Smatra da je važna ljubav, a ne posao

VIDEO

Branka Marić Mutti (55) dva je mjeseca svakog petka dobivala imunitet od gledatelja “Farme”. No u polufinalu nije, pa je u dvoboju znanja s Ivom Amulićem izgubila. Bivša farmerica bila je poznata manekenka ‘70-ih. Tad je bila i ljubavnica Olivera Dragojevića. U to se doba rastala od drugog, sad pokojnog supruga Saše. S njim je dobila kćer Aleksandru (34). Nakon dvije godine braka rastali su se. Prvi put Branka se udala s 18 godina. Trećeg supruga, Maurizija, upoznala je u Rimu, gdje je živjela ‘80-ih. Vjenčali su se 1993. nakon tri godine veze. Živjeli su u Italiji, a gotovo svake godine ljetovali su u Hrvatskoj. Na primoštenskoj plaži 1998. godine suprug joj je umro na rukama od infarkta.
- Samo se srušio. Pokušala sam ga reanimirati, ali jednostavno mu nije bilo spasa - prisjetila se Branka. U studiju Nove TV odgovorila je na šuškanja da joj je treći muž bio sicilijanski mafijaš.
- Uvijek su me ljubomorni tračali. O pokojnima sve najbolje - rekla je Branka. Dodala je da joj je uvijek bila važnija ljubav, a ne što je muškarac po zanimanju.
- Uostalom i da je bio mafijaš, meni je to adrenalin. Ništa mi nažao nije učinio, niti me ubio niti opljačkao - kaže Branka. Na Farmi se svađala sa svima. Elio je bio sretan što je Branka ispala jer je smatra lošom ženom.

RAHIMOVSKOM NEDOSTAJE OBITELJ
Kristijan Rahimovski ispod jastuka čuva fotografije supruge Ive te sinova Filipa i Davida. Želi pobijediti i osvojiti novac da im osigura stan.

JOSIP IVANČIĆ JE VELIKI ZAVODNIK
Josip Ivančić bio je ljubavnom trokutu s Jelenom i Avom Karabatić. Za Avu je tvrdio da je gleda kao sestru. S Jelenom se ljubio u štali.

SABINA ČEDIĆ SE SEKSALA S IVOM?
Sabina Čedić najviše se svađala s Brankom. Starleta je zavodila Ivu Amulića, a navodno su se i seksali u šumi daleko od kamera.

JELENA BI SE UDALA ZA JOSIPA
Jelena Bosančić u zadnjih mjesec dana zaljubila se u Josipa. u šali su razgovarali i o braku. Manekenka je priznala da bi se udala za pjevača.

IVO SE HVALIO PROSTITUTKAMA
Ivo Amulić za snimanje spota benda Tutti Frutti za plesačice je uzeo ruske prostitutke. Pjevač se upucavao Sabini jer voli mlađe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin