Obavijesti

Show

Komentari 77

Četvero finalista: Što mislite tko će pobijediti u 'Survivoru'?

Četvero finalista: Što mislite tko će pobijediti u 'Survivoru'?
4

Sebastian je postao prvi finalist nakon što se odvažio pojesti skakavce, zmijske oči, riblje oči i fetus lešinara. Dostojna konkurencija su mu Milan, Vladimir i Nikola

VIDEO

U reality showu 'Survivor' svoju izdržljivost u Kostariki je testiralo 18 natjecatelja kroz 37 dana. U finale su prošla četiri muškarca.

Miljenik žena dospio je do finala

Nikola Šoć srpski je maneken, glumac i miljenik žena. Avanturističkog je duha, a prijatelji su ga opisali kao lijenog i tvrdoglavog, dok on sebe smatra iskrenim i zabavnim. Još na početku showa za sebe je rekao da je avanturističkog duha, a prije odlaska na Kostariku uvjeren je bio da je glavni adut za njegovu pobjedu fizička spremnost. Svoju avanturu započeo je u plemenu Matambo zajedno s Cigijem, Radovanom, Majom Lenom, Mijom, Jelenom, Martinom, Markom i Kristinom. Nikola i Kristina s vremenom su se zbližili, a tijekom jednog njihovog razgovora su se i poljubili. Oboje su tvrdili da između njih nema ništa više osim prijateljstva.  

Vlado je djevojkama odmah 'zapeo' za oko

Beogradskog manekena Vladimira Vuksanovića tijekom showa pratio je nadimak najvećeg frajera. Inače studira ekonomiju, obožava putovanja, kao i sport. U Srbiji ga obožavaju, a svaka njegova djevojka je pod velikim povećalom. Kao njegova bivša djevojka, najčešće se spominje Svetlana Ceca Ražnatović. Njime je u showu najviše bila oduševljena Ava. Ona nije skrivala da joj je simpatija, a navodno zbog njega ima u planu i preseliti se u Beograd.  Vlado je igru započeo u plemenu Boruka, a s njim su bili i Aleks Grdić, Aleksandra Nakova, Ava, Milan i Sebastian. 

Baletan bi volio svojoj obitelji priuštiti vlastiti stan

Milan Gromilić nedavno je otkrio kako bi volio da on i njegova obitelj napokon imaju vlastiti stan. Prije nego što je počelo snimanje showa izjavio je da ga nepravda izbacuje iz takta te da je spreman izboriti se za pravu stvar. Tad je rekao i da lijenost ne trpi, a među članovima svoga plemena Boruka bio je poprilično omiljen. Baletan je koji se najviše pouzdao u svoju fizičku spremnost. Neven je nedavno izjavio kako misli da MIlan ne zaslužuje biti u finalu jer je igrao prljavo i taktički. 

Sebastian je bio uvjeren da žene ne zaslužuju pobjedu u ovom showu

Strastveni sportaš tijekom boravka u 'Survivoru' uvjerljivo je bio najbolji u borbama. U plemenu Boruka na početku showa borio se u prvom dvoboju s protivnikom iz Matamba Nikolom Šoćom i odnio pobjedu. Zahvaljujući njegovoj dominantnosti članovi plemena Boruka nisu bili gladni, a dobili su i vatru. 

Rijetko je ulazio u sukobe, ali bolje se slagao s muškim dijelom plemena. Nije krio da žene po njegovom mišljenju ne zaslužuju pobjedu u showu. Aleks Grdić njegova izjava nije se nimalo svidjela. No, unatoč brojnim zakulisnim igricama, Sebastian je postao prvi finalist showa. Do finala je došao nakon što je pojeo embrio pileta, svinjski mozak garniran mravima, riblje oči, hladni frape od svinjskih srca s pčelama na vrhu, skakavce, zmijske oči i fetus lešinara.

- Bio sam potpuno iskren prema sebi i drugima. Mislim da sam odradio jednu dobru stvar i da imam realne šanse za lovu - rekao je Sebastian i priznao da je njegov favorit za pobjedu Milan.

Brat skijašice Nike Fleiss, bavi se ronjenem na dah, jedrenjem, biciklizmom, kajakaštvom i slobodnim penjanjem, a nekada je trenirao skijanje i snowboard.
S prijateljem organizira putovanja i snimanja na atraktivnim lokacijama u državama iz regije. Trenutačno mu je najveća želja uskoro diplomirati na Fakultetu za turizam, hotelijerstvo i menadžement.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu