Obavijesti

Show

Komentari 9

Ciganović i Grubnić složili reviju od demode odjeće

Ciganović i Grubnić složili reviju od demode odjeće
7

Neven i Modni Mačak odradili su ono u čemu su najbolji - stiliziranje. Nisu ni zanovijetali kad su im dodijelili krpice koje je “pregazilo” vrijeme

VIDEO

Pogledajte taj graciozni hod i to držanje, komentirao je Neven Salomein izlazak na “pistu” u košulji dubokog dekoltea i suknji visokog izreza.
- A te noge duge - dodao je Marko na Salomeino zavodljivo njihanje bokova. Big Brother dodijelio je svojim zvjezdanim stanarima zadatak koji je sve oduševio. Trebali su organizirati modnu reviju. Kao što je i najavio - Big Brother je bio zločest. “Podvalio” im je demode odjeću. No Neven i Marko nisu zanovijetali nego su u roku od sat vremena složili reviju. Prva je na pistu izašla Danijela Dvornik, kojoj manekenski koraci nisu strani. Nebrojeno je puta nosila revije za punašnije. Za reviju u BB kući koristila je kodno ime “The Body” (Tijelo) - nadimak svjetski uspješnog top-modela Elle McPherson. Neven je s Marinom zakopao ratnu sjekiru i dao joj da nosi njegovu ružičastu “Britney Spears periku”. Danijela, Salome i Marina su u predahu od dnevnih obaveza tračale Ivu. Pitale su se kako će kad popuši sve cigarete.
- Uvijek gleda kako pokupiti za sebe najbolji komad. Uzme što joj odgovara. Nema osjećaja za solidarnost - Danijela je komentirala Ivu. Salome je kasnije drugim stanarima rekla da je Marina "glupa p...." jer joj je zasmetalo Marinino nesnalaženje u kuhinji.

MODNI MAČAK KORIGIRAO JE NOS I POVEĆAO USNICE
Omiljena tema CBB stanara su plastične operacije. Dosad je što se toga tiče najotvorenija bila Salome, koja je otkrila da je “dugo tražila prave cice, a našla ih je nakon treće operacije”.
Već prvog dana u Kući Salome je pitala Nevena koliko ima silikona, na što joj je on odgovorio: “Onoliko koliko ti imaš u sisama”.
Potom je Ivica zaključio da Neven ima najbolje operirane usne, a podržao ga je i Marko, zaključivši kako se ostalima neko vrijeme nakon operacije “zgrudaju”. Marko ima operirane usne i korigiran nos, što je svojedobno i potvrdio.

POSVAĐALI SE ZBOG NABAVLJANJA HRANE
Ivica je ušao u Alibabinu špilju po sastojke za kolač. No svi su nahrupili za njim sa svojim željama. Danijela je zaključila kako su previše vremena potrošili na glupe stvari. I tada su se počeli svađati. Ivica se pravdao da se pogubio jer je pokušavao udovoljiti željama svih, a ne zna gdje se što nalazi. Neven i Marko su zaključili da se Ivica ponaša kao vođa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'