Obavijesti

Show

Komentari 83

Cigi baš i ne cijeni Avu: Ona je nevjerojatno glupa i prefrigana!

Cigi baš i ne cijeni Avu: Ona je nevjerojatno glupa i prefrigana!
12

Neven Ciganović se u RTL-ovoj emisiji uživo 'Survivor: Povratak u civilizaciju' obrušio na studenticu. Otkrio je da je od njega tražila da joj napravi uslugu nakon showa

VIDEO

U 'Survivor: Povratak u civilizaciju emisiji uživo gostovali su Neven Ciganović i Marko Karadžić. Njih dvojica izbačeni su na plemenskom savjetu što je oduševilo Avu koja je bila najugroženija.

Nakon što ga je Ava nazvala najvećim razočaranjem u Survivoru jer je glasovao za nju iako ga je smatrala prijateljem, Marko je komentirao da je i dalje voli.

- Meni je žao što sam glasovao za Avu - rekao je Marko.

No Cigi je imao potpuno drukčije mišljenje.

- Ava je izdala cure, sa mnom se dogovarala da glasamo za Milana i rekla da će glasovati za njega. No rekla mi je da je zbog toga moram spomenuti u svojoj kolumni kad se vratim u Hrvatsku. Glupa je cura, nevjerojatno glupa i prefrigana - rekao je Cigi na što je Marko rekao da se ne slaže s njim.

'Cure su krale tijekom shoppinga'

No Cigi je ostao pri svom mišljenju i otkrio kako su cure čak krale tijekom nedavnog shoppinga.

- Ukrale su keks ili čokoladu. No, nije bitno što su ukrale, one to najbolje znaju. Marko je vidio sve - komentirao je Cigi.

Marko je rekao da Cigi ipak nije mrgud i ljenivac kakvim su ga prozvali i pohvalio Aleks.

- Aleks je onakva kakva vidite, iskrena je, ali ovi ostali ne znam što mogu o tim ljudima reći. Svi su samo bezlična masa koja nema stav - komentirao je političar. 

Marko: Kad vidim Jelenu, ja se odmah iznerviram

Nakon osvojenog imuniteta s otoka odbačenih poveo je Nevena što je najteže palo Jeleni koja je komentirala da joj je zabio 'nož' u leđa još u prvoj epizodi.

- Kad god vidim Jelenu, ja se iznerviram - rekao je Marko.

Cigi je rekao da mu nije jasno zašto Marko većini nije odgovarao jer je po njegovom mišljenju bio najpošteniji i najiskreniji.

- Ljudi poput njega ne odgovaraju cjelokupnoj masi - hvalio je Cigi političara. 

Cigi: Aleks nije dvolična, uvijek kaže što misli

Zaključio je da se Aleks svima zamjerila i u njihovim očima postala dvolična tek kada je osvojila osobni imunitet.

- Ona nema veze s dvoličnošću, uvijek kaže što misli - branio je Cigi prijateljicu i obrušio se na dečke koji su po njegovom mišljenju koristili žene za ulazak u finale i u borbama bili grubi prema njima.

'Kod Martine je bila velika glad za pobjedom, nije bilo prijateljstva'

Marko je komentirao svoj odnos odnos s Martinom Vrbos i otkrio da joj od početka nije vjerovao iako mu je Cigi govorio da može. Zaključio je da se ona samo natjecala i da se od nje zbog toga nije moglo očekivati prijateljstvo.

- Glad za pobjedom ili finalom kod nje je bila tako velika da joj nije bilo stalo da zadrži neko prijateljstvo - rekao je Cigi i dodao da mu se nimalo nije sviđao Žaretov odnos prema ženama iako se predstavlja showmanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin