Obavijesti

Show

Komentari 72

Cigi o Milanu: Nije mu mjesto u finalu, igrao je prljavo i taktički

Cigi o Milanu: Nije mu mjesto u finalu, igrao je prljavo i taktički
17

Milan je najduže visio na zidu i osigurao si mjesto u finalu. Treći finalist postao je Vlada jer mu se prvom upalio fitilj. Cigi je komentirao da Milanu nije mjesto u finalu

VIDEO

Nakon što su članovi Velikog vijeća dobili poruke svojih najmilijih, mnogi su plakali pod naletom emocija. No Ava je komentirala da ona više nema suza jer ih je sve već isplakala.

Roditelji su joj poručili da bude onakva kakva uistinu jest.

- Oni me ipak najbolje poznaju, rekli su mi da budem ono što jesam, svoja, ludasta i divlja. Napisali su mi kad mi se plače da plačem, a ja sam se i naplakala - rekla je Ava. 

Kći poručila Jeleni u pismu: Zaručila sam se, upoznala sam ga prije tri nedjelje

Jelena je bila u šoku nakon što je pročitala pismo svoje kćeri.

- Draga mama, imam divne vijesti. Ja sam zaručena, upoznala sam ga prije tri nedjelje, svima se sviđa - poručila joj je kći.

Uplakana Maja Lena pred majkom Mijom je čitala očevo pismo u kojem joj je poručio da će joj boravak u Survivoru biti jedno veliko iskustvo iz kojeg će naučiti puno toga.

Sebastian: Bio sam iskren prema sebi i drugima, imam realne šanse za lovu

U borbi za ulazak u finale sudjelovalo je pet kandidata, Martina, Kristina, Vlada, Nikola i Milan. U borbi izdržljivost kojom će netko od njih postati prvi finalist, Sebastian se nije borio jer je već u finalu.

- Nisam smio ići s njima na borbu. Pomislio sam da ću umrijeti od dosade. Polako se već pozdravljam s otokom. Mislim da sam se pokazao dosta dobar u borbama i trudio sam se biti što iskreniji. Bio sam potpuno iskren prema sebi i drugima. Mislim da sam odradio jednu dobru stvar i da imam realne šanse za lovu - rekao je Sebastian i zaključio da bi uz sebe u finalu najviše volio vidjeti Milana.

Milan je postao drugi finalist Survivora, najduže je ostao visjeti na zidu

U borbi se testirala njihova izdržljivost. Trebali su što drže ostati visjeti na zidu iz kojeg su po brojevima morali izvlačili štapove. S vremenom je bilo sve manje štapova, a pobjednik je onaj tko najduže ostane visjeti na zidu.

Iz finalne borbe prva je ispala Martina. Iako se dugo uspio održati na zidu, Vlada je ispao iz velike borbe zbog pogreške.  Tijekom izvlačenja štapa nogom pao je na tlo.

Nakon njega iz borbe je ispala Kristina, a u borbi su ostali Milan i Nikola. Obojica su izvukli posljednji štap i ostali visjeti na zidu. No Nikola je uskoro pao, a Milan je postao drugi finalist. 

Jelena: Milan je veliki igrač, znao je kako se uklopiti

Marko je Velikom vijeću priopćio vijest da je Milan postao drugi finalist showa.

- Mislim da njemu nije mjesto u finalu. Mislim da je igrao prljavo, veliki je taktičar, igrao je na ljudsko sažaljenje. Ako bi se radilo o troje finalista, volio bih kraj njih vidjeti i jednu ženu - komentirao je Cigi Milanovu pobjedu.

Jelena je rekla da je Milan imao prednost jer je veliki igrač i jer je znao kako će se uklopiti. 

Milan: Kćeri sam obećao da ću doći do finala

- Prije nego što sam krenuo na put, rekao sam kćerki Lari da ću doći do finala. Ispunio sam obećanje, nije bilo teško. Želio sam vidjeti kako je do kraja. Neka drugi odluče kolike su mi šanse u finalu, ne volim govoriti o sebi - rekao je Milan koji je emotivno doživio pobjedu u finalnoj borbi. 

Vlada je treći finalist showa

Nakon što se Milan pridružio Sebastianu, pred četvero preostalih kandidata bila je još jedna finalna borba. 

Njihov zadatak bio je da uz pomoć piljevine i šibica upale vatru. Natjecatelj koji to prvi napravi na vrhu klackalice postat će treći finalist showa.

Kristina je prva upalila vatru. Vlada je počeo prvi puniti kantu s vodom kako bi podigao vatru. Morali su biti brži od vode koja je cijelo vrijeme curila kroz kantu. Vlada je postao treći finalist showa jer mu se prvom zapalio fitilj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu