Obavijesti

Show

Komentari 36

Ervinu i Stefani to nije uspjelo: Ovi parovi su 'nadživjeli' show

Ervinu i Stefani to nije uspjelo: Ovi parovi su 'nadživjeli' show
10

U petoj sezoni Big Brothera svjedočili smo ljubavnoj priči Stefani i Ervina. Iako u realityjima gotovo uvijek ima 'akcije', rijetki parovi ostanu zajedno i nakon showa

VIDEO

Monika Bukovac i Marko Deša

U petoj sezoni Big Brothera, u kojoj su natjecatelji živjeli u dalekom Tajlandu, ljubav Monike Bukovac (27) i Marka Deše bila je u sjeni Riječanke Rine Dehni i Ivana Mitrovića 'Mrkvice' koji su svoje strasti konzumirali pred kamerama. No, oni su na svojoj romansi radili 'polako i sigurno' i nakon izlaska iz realityja. 

Par je 'izdržao' vezu tek nekoliko mjeseci, a navodno se prekid dogodio nakon što su pokušali zajedno i živjeti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Screenshot


Nikola Nemešević 'Nemeš' i Marijana Čvrljak

Definitivno najslavniji par koji je svoju vezu započeo ispred kamera čine Beograđanin Nikola (26) i Šibečanka Marijana (31). U vrijeme njihovog sudjelovanja u showu te istovremenog zaljubljivanja, Marijana je bila u braku. 

Iako je kasnije priznala da je brak bio nesretan, Marijana se našla na meti mnogih koji su je osuđivali zbog preljuba i seksa pred kamerama. 

Marijana je iz showa izašla kao pobjednica, no njihova ljubav, na kraju, nije pobijedila. Iako su se oko veze trudili čak tri godine, nisu je uspjeli spasiti pa su prekinuli u kolovozu 2014. 

Facebook

Nikša Kekezović i Violeta Halitaj 

Čak prije Marijane i Nemeša, Nikša (36) i Violeta (33), stanari iz treće sezone showa koja je počela 2006. godine, svoju su romansu započeli pod budnim okom Velikog Brata. Odmah po izlasku iz kuće, Violeta se preselila k Nikši u Split. 

Nakon šest godina veze, Nikša i Violeta svoju su ljubav 'okrunili' brakom. Nikša je Marijanu i Nemeša nazvao njihovom kopijom te rekao da se ponosni što su ipak oni 'original'. 

Screenshot RTL

Josip Ivančić i Jelena Bosančić

Splitska manekenka Jelena (32) i bosanskohercegovački folk pjevač Josip (35) zbližili su se tijekom snimanja reality showa 'Farma'. Iako su odnos pred kamerama počeli svađom, uskoro su se počeli 'nabacivati' jedan drugome, a rastuću međusobnu privlačnost 'zapečatili' su poljupcima u štali. No po završetku showa, par je nastavio vezu koju su nekoliko mjeseci skrivali od javnosti. 

Nakon nešto više od godine dana, reality ljubav dobila je epilog za oltarom. Jelena je rodila sina Tomu 2012. godine kojeg su televizijskim kamerama pokazali već nakon mjesec dana.  

NovaTV

Dino Bubičić i Ivana Paris

Kontroverzni bivši Mister Hrvatske i bivša Miss Universe upoznali su se i zaljubili u showu 'Farma'. Iako su ih zasjenili Simona i Ante Gotovac, Dino (33) i Ivana (30) imali su pomalo čudan odnos koji je zaintrigirao gledatelje. Nakon završetka realityja, nastavili su se družiti, a uskoro su i u javnosti počeli iskazivati svoju ljubav. 

Kao par, ušli su zajedno i u srpski reality show 'Big Mama House' gdje je Dino u jednom trenutku ošamario Ivanu.

Vjenčali su se 2012. godine, a nakon nekoliko mjeseci dobili su i sina Leonida. 

Goran Kovačić/Pixsell

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje