Obavijesti

Show

Komentari 7

Farma: Jelena Bosančić i Josip ljubili su se u štali...

Farma: Jelena Bosančić i Josip ljubili su se u štali...
7

LJUBAVNI TROKUT: Splitska manekenka zaljubila se u hercegovačkog pjevača. Jedini su ljubavni par u showu. Ivančić se svidio čak i Avi Karabatić

VIDEO

Nakon što se Josip Ivančić (31) požalio da ga boli glava, Jelena Bosančić (26) došla je s pokrivačem i legla kraj njega. Ostali farmeri počeli su se šaliti da će tako izgledati u braku. Splitska manekenka rekla je da će zamijeniti uloge pa će ona voditi njegovu diskoteku, a on čuvati djecu.
- Slažeš li se s tim? Da žena ima glavnu riječ - upitala ga je Jelena. Josip je pogledao u pod.
- Bilo bi mi bolje da sam ovo prespavao, ali sad sam siguran da si zaljubljena u mene. Ako bismo bili u braku, ti bi mi se u svemu slijepo pokoravala - odgovorio joj je Josip. Jedini ljubavni par u “Farmi” u posljednjih mjesec dana jako se zbližio. Grlili su se i razgovarali do kasno u noć. Prije tri tjedna sakrili su se u štalu. Nakon što su se uvjerili da nitko neće vidjeti, Jelena ga je povukla za ruku i strastveno poljubila u usta.
- U šoku sam - rekao je Josip nakon nekoliko minuta ljubljenja. U isto vrijeme Ava Karabatić pohvalila se Branki Marić da joj se sviđa Josip. Često ga je grlila i govorila mu da joj je poput brata. Nakon što je izašla, Josip se pohvalio da mu je napisala pet pisama i pjesmu te mu ih stavila pod jastuk. Ava se s osam ispalih farmera vraća na imanje. Samo Maja Morales i Kristijan Curavić neće s njima provesti posljednji tjedan.


SABINA SE SEKSALA S IVOM AMULIĆEM?
Sabina Čedić (23) zabavljala je gledatelje vrijeđanjem i prijetnjama dečku Davoru. Često se svađala i podbadala Branku Marić (53). Zavodila je Ivu Amulića (57), a navodno su se i seksali u šumi, gdje ih kamere nisu mogle snimiti.

BRANKA I KIKI BIRAJU DUELISTE ZA DVOBOJ
U zadnjem dvoboju u  “Farmi” bore se dva para duelista. Branka Marić i Kristijan Rahimovski izabrat će svoje protivnike. Ona će odabrati Elija Piska, a Kiki će morati birati između Sabine i Ive zato što je Jelena ovaj tjedan gazdarica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...