Obavijesti

Show

Komentari 134

Imamo TOP 12: Elena Stella je prošla dalje unatoč upali uha

Imamo TOP 12: Elena Stella je prošla dalje unatoč upali uha
17

Nakon treće emisije uživo u showu je ostalo samo 12 najboljih kandidata. Mentori su večeras imali jako težak zadatak pri odabiru kandidata koje će ostaviti u timu

VIDEO

Nakon prve dvije emisije uživo u showu 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' ostalo je 16 natjecatelja koji su uspješno prošli sve dosadašnje etape natjecanja. Svaki mentorski tim u treću emisiju uživo ušao je s četvero natjecatelja, a po dvoje natjecatelja iz svakog tima spašavali su gledatelji, dok je mentor između preostalih dvoje birao jednog koji će s njim nastaviti natjecanje za titulu Najljepšeg glasa Hrvatske.

U TOP 12 su prošli:

>>> Tim Indira: Ana Opačak, Mateo Resman i Bruna Oberan.

>>> Tim Jacues: Ema Gagro, Dino Petrić i Nina Kraljić.

>>> Tim Tony: Alen Bičević, Jure Brkljača i Sara Barbarić.

>>> Tim Dečak: Elena Stella, Marin Jurić Čivro i Iva Gortan.

Od showa su se oprostili Karlo Cvetković, Pjerino Ružević, Iva Ajduković i Mahir Kapetanović.

TIM INDIRA

Ana Opačak predstavila se pjesmom 'What a Wonderful World'.

VIDEO

- Briljirala si i po meni si ozbiljna kandidatkinja za odlazak u finale, uvijek ostaviš srce na stageu - rekla je Indira Levak.

Karlo Cvetković pjevao je pjesmu 'Let Me Entertain You'.

VIDEO

- Sve si nas super zabavio. Evidentno je da si iz nastupa u nastup sve bolji i bolji. Jednostavno si fenomenalan zabavljač i odličan vokal - pohvalila ga je Indira nakon nastupa.

Mateo Resman publiku, ali i svoju mentoricu pokušao je pridobiti pjesmom 'Grenade'.

VIDEO

- Ovaj mirni i povučeni dečko danas je eksplodirao. Bio si kao granata iz Gorskog kotara. Jako si vrijedno radio - bila je oduševljena Indira nakon nastupa.

Bruna Oberan svoje glasovne mogućnosti pokazala je pjesmom 'Hurt'.

VIDEO

- Bila si savršena. Htjela si pokazati publici koliko si dobra pjevačica i ja sam osjetila bol koju si pjevala. Dirnula si me u dušu. Svaka ti čast - sa suzom u oku rekla je Indira.

Houdek je rekao da je ovo Indirin tim u najjačem izdanju, a najviše mu se svidjela Bruna. Tony nije htio previše utjecati na Indirinu odluku pa je samo rekao da su mu cure bile malo bolje. Dečaku su pak najbolji bili Ana i Karlo. Publika je spasila Brunu Oberan i Anu Opačak, a Indira je odlučila da s njom u daljnje natjecanje ide i Mateo Resman. Od showa se oprostio Karlo Cvetković.

- Karlo, puno si ovdje naučio, ali mislim da je Mateo večeras briljirao, a za tebe sam osjetila da si dosegao vrhunac. Nemoj mi zamjeriti - rekla je na kraju Indira.

TIM JACQUES

Pjerino Ružević se za prolazak dalje odlučio boriti pjesmom 'Tko sam ja da ti sudim'.

VIDEO

- Večeras si pokazao ono nešto što su svi mislili da ti nemaš. Imaš jedan bogomdan glas i raspon koji rijetko tko ima. Imaš sve. Nadam se da će podrška publike biti na tvojoj strani. Ja sam prezadovoljan - komentirao je Houdek njegov nastup.

Ema Gagro predstavila se pjesmom 'Pelin i med'.

VIDEO

- Volim ovu našu medenu Emu, koja je jedna divna žena. Ovo se zove borba za opstanak. Svu si artiljeriju iskoristila. Osim što si prekrasna, imaš i prekrasan glas. Imaš posebnu sposobnost da svaku pjesmu učiniš svojom. Dino bi bio ponosan. Svaka ti čast - rekao je na kraju njezinog nastupa Jacques.

Dino Petrić odabrao je pjesmu 'Dvije duše'.

VIDEO

- Publika tebe lijepo prati i to je ultimativni uspjeh jer na kraju dana svi mi pjevamo za publiku. Želim ti sreću - kratko je komentirao Jacques.

Nina Kraljić publiku i mentora pokušala je osvojiti pjesmom 'Što te nema'.

VIDEO

- Opet sam na rubu suza. Čak i probe teško podnosim. Jednom sam imao priliku razgovarati s jednom predivnom ženom u samostanu u Brezovici koja mi je objasnila da kad pjevaš da si blizu Bogu i mi smo danas zbog tebe bili jako blizu Bogu. Hvala ti, predivna si - rekao je impresionirani Houdek, koji se prije komentara ustao i poklonio Nini.

Indiri se najviše svidjela Nina sa sevdahom koji para dušu. Tony je pohvalio Pjerina i rekao da je napokon zadovoljan njegovim nastupom, a dodao je i da je 'kraljica sevdaha' Nina bila fenomenalna. Dečak se pak divi Nini i kod nje mu se jedino ne sviđa što nije u njegovom timu.

Glasovima gledatelja dalje su prošli Nina Kraljić, kojoj je danas rođendan, i Dino Petrić, a Jacques je spasio Emu Gagro. Iz showa je ispao Pjerino Ružević.

- Onako kako si se borio prošli puta, to je danas napravila Ema i to je danas prevagnulo - rekao je Houdek Pjerinu nakon što ga je izbacio iz natjecanja.

TIM TONY

Alen Bičević pjevao je pjesmu 'Freedom'.

VIDEO

- Definitivno je pokupio neki bahatluk od mene, ali dobro mu stoji. Dobro si otpjevao i mislim da ćeš dobro proći večeras - rekao je Alenu Tony.

Iva Ajduković u borbu za prolazak upustila se pjesmom 'Dođi'.

VIDEO

- Ona pretendira da bude pobjednik. Večeras je pokazala jednu drugačiju Ivu. Želim joj da ostane zahvaljujući glasovima publike - komentirao je Cetinski.

Jure Brkljača odlučio se za pjesmu 'Još i danas zamiriše trešnja'.

VIDEO

- Ovo je moj ponos zato što je jednostavan. On je romantični vojnik - pohvalio je Juru njegov mentor.

Sara Barbarić u TOP 12 pokušala se probiti pjesmom 'It's Raining Men'.

VIDEO

- Dobro mi je to što je uvijek svojeglava. Što se tiče pjevanja, ona sve zna. Samo se mora truditi da ostane takva kakva je - bio je oduševljen Tony.

Houdeku su svi Tonyjevi kandidati bili sjajni, a priznao je čak i da si prije spavanja zna pustiti Jurinu izvedbu s audicije. Ipak, Sara mu je bila najbolja. Indiri je Sara također bila favorit, a Dečaku su se najviše istaknuli Sara i Jure.

Gledatelji su svojim glasovima za prolazak dalje odabrali Saru Barbarić i Juru Brkljaču dok se Tony odlučio za Alena Bičevića. Iva Ajduković ispala je iz showa.

- Ti si uistinu profesionalka i očekujem da ćeš poslušati nastup i mislim da si osoba u mom timu koja će najbolje podnijeti ispadanje - na kraju je ispaloj kandidatkinji poručio Cetinski.

TIM DEČAK

Elena Stella pjevala je pjesmu 'Many Rivers To Cross'.

VIDEO

- Elena bila si sjajna. Elena inače ima upalu uha i prehlađena je kao i svi kandidati u mom timu. Bila si divna i fenomenalna. Hvala ti - rekao je Ivan Dečak.

Marin Jurić Čivro predstavio se pjesmom 'Mjesto za mene'.

VIDEO

- Marin je mislio da ovo neće biti dobra pjesma za njega jer je teško pjevati Urbana bez da zvučiš kao Urban. Ja mislim da je pjesmu uspio učiniti svojom i drago mi je da je prihvatio izazov. Pokazao je da ima širinu - zadovoljan je bio Ivan na kraju nastupa.

Mahir Kapetanović za prolazak dalje borio se pjesmom 'Love Me Again'.

VIDEO

- Maki uđe u pjesmu i svaki put iznenadi. Ovo je bilo odlično - kratak je bio Dečak.

Iva Gortan odlučila se za pjesmu 'I'm Not the Only One'.

VIDEO

- Šećer na kraju. Iva je diva. Napredak Ive krz show je fenomenalan i presretan sam što je ona u mom timu - bio je pod dojmom nakon nastupa Dečak.

Jacques voli Dečakove kandidate i doživljava ih kao svoje, a za Ivu Gortan rekao je da je bila bezobrazno dobra. Indiri su svi bili sjajni, a Tony je, kao i Houdek, istaknuo Ivu.

Gledatelji su svojim glasovima u TOP 12 poslali Ivu Gortan i Marina Jurića Čivru, a Dečak je sa sobom u daljnje natjecanje odlučio povesti Elenu Stellu. Mahir Kapetanović ispao je iz showa.

- Maki je sjajan i svaka mu čast za sve što je pružio u showu. Odabrao sam Elenu jer mislim da od nje možemo u nastavku dobiti još više - rekao je Dečak Mahiru, koji se složio s njegovom procjenom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin