Obavijesti

Show

Komentari 8

Iva Gortan: Volim soul i jazz, a snimila bih i duet s mentorom

Iva Gortan: Volim soul i jazz, a snimila bih i duet s mentorom
3

SVE STIGNE Buduća psihologinja Iva Gortan volontirala je u bolnici, svira violinu i gitaru, a ljeti pjeva u bendu. Ivi i mlađoj sestri ljubav prema glazbi usadio je otac

VIDEO

Ivan je prirodan, iskren, drag i neopterećen. Nije strog, a kad i kritizira, vidi se da mu je stalo do mog napretka i da govori iz srca. Naučio me da se trebam boriti za ono što želim, kaže Iva Gortan (23).

Kandidatkinja “Voicea” dodaje kako bi bilo uzbudljivo snimiti duet s Ivanom Dečakom (35), frontmenom Vatre, koji joj je mentor u showu. Studentica pete godine psihologije iz Pazina završila je osnovnu glazbenu školu, a svira violinu i akustičnu gitaru. S bendom Babaluu obrađivala je jazz, soul i funk hitove, a već šest godina s Acoustic Lounge Triom ljeti svira duž istarske obale.

- Moglo bi se reći da sam kao mala pjevanjem terorizirala ukućane, ali s obzirom da su me roditelji oduvijek poticali da se ostvarim u glazbi, prije bih rekla da sam ih zabavljala. Otac je nekad pjevao u više bendova, a danas piše pjesme. I devet godina mlađa sestra Ema ima prekrasan glas - kaže Iva. Dodaje kako su obitelj i prijatelji sretniji i uzbuđeniji od nje zbog uspjeha u showu.

- Konstruktivna kritika uvijek mi je draža od milozvučne pohvale - kaže Pazinjanka. Osim fakulteta i pjevanja, Iva u slobodno vrijeme volontira. U najljepšem sjećanju ostala joj je uloga “tete pričopričalice” u dječjoj bolnici Kantrida.

Prije izlaska na pozornicu Ivu na neki način smiruje njezina samozatajnost, ali kad počne pjevati, sva trema i nervoza koju je osjećala pretoče se u emociju koju pjesmom prenosi na publiku i mentore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu