Obavijesti

Show

Komentari 69

Žare o Miji nakon svađe: Kiti se slavom pokojne sestre Ene

Žare o Miji nakon svađe: Kiti se slavom pokojne sestre Ene
63

Nakon što je Mia pitala Žaru zašto ne lovi ribu i kada je zadnji put bio u kazalištu, posvađali su se. Komentirao je da je dolazak u Survivor njezina najbolja predstava

VIDEO

Ljudi, imamo već jednu ribicu za ručak. Nisam je ulovila, plima ju je izbacila. Zbog toga kažem da je došla s anđelom da nas malo nahrani, govorila je oduševljeno Mia Begović na Otoku odbačenih.

Žare i Jelena odlučili su napraviti splav kako bi mogli loviti ribu. No pravljenje splava je bilo neuspješno jer je nakon nekog vremena potonuo. Uskoro je izbila svađa između Mije i Žareta koja ga je pitala zašto ne lovi ribu. Jelena je bila oduševljena nakon što je shvatila da je Žare uspio ušutkati Miju na neko vrijeme. 

'Mia je izgubljena u svemiru, Survivor će joj biti najbolja predstava u životu'

- Meni se sviđa kako glumi. U kazalištu sam bio kad si imala 18 godina, vodio me otac. Glumila si u predstavi, ali voljeli smo više tvoju sestru. Ta gluma je jeftina. Kiti se slavom svoje pokojne sestre koja je bila uspješna glumica. Meni izgleda kao da je malo izgubljena u tom estradnom prostoru - rekao je Žare.

Dodao je da ga je isprovocirala pitanjem kada je zadnji put bio u kazalištu.

- Ona je izgubljena u svemiru. Survivor će biti njezina najbolja predstava u životu - zaključio je Žare dok je Mia komentirala da on jednostavno nije očekivao da će završiti na Otoku odbačenih. 

'Dala bih 50 tisuća samo da Miu odvedu od mene, nedostaje joj publika'

Stanija je izjavila da bi se ona odmah odselila iz kuće da joj je Žare otac na što je Mija komentirala da se Stanija Žaretu vjerojatno sviđa i da je zbog toga takav prema njoj. 

- Ne znam koliko puta trebam ponoviti da ovdje ne postoje nikakvi uvjeti za nekakav seks - zaključila je Jelena. 

- Dala bih 50 tisuća samo da je odvedu od mene i da uživam dalje u Survivoru. Nedostaje joj publika i daske koje život znače - rekla je Jelena o Miji. Dodala je da joj nedostaje VIP ekipa dok su oni obični smrtnici.

Matambo nije htio izabrati Maju Lenu, Sebastijan je poglavica po drugi put

Matambo je za novog poglavicu po drugi put izabrao Sebastijana. Iako su neki mislili da je vrijeme da izaberu Maju Lenu, odustali su jer su smatrali da je premlada. Kristina je komentirala da je bolje da ipak netko stariji donosi odluke.

- Ja sam preponosna na sebe gdje sam dogurala, stvarno je ostalo malo žena - komentirala je Maja Lena. 

Ava postala poglavica i usporedila se s Kleopatrom

Nakon što je Vlada pitao Avu je li spremna postati nova poglavica, ona je komentirala da je rođena spremna. Oduševljeno je održala govor pred svojim plemenom nakon što je izabrana.

- Obećavam da ću se potruditi, mislim da nema razloga da se sumnja u mene i moju kreativnost. Ja sam kao Kleopatra, ona je bila mnogo odlučnija i borbenija od većine muškaraca - rekla je Ava i svom plemenu pročitala poruku u kojoj je pisalo da ih očekuje borba u kojoj će se nešto 'naći na ražnju'. 

Boruka je prije borbe izjavila kako su očekivali da će ih Radovan napustiti dok je Matambo otkrio da je u njihovom plemenu Sebastijan po drugi put postao poglavica.

- Možda bi mi bilo draže da nisam poglavica - rekao je Sebastijan nakon čega ih je Marko pitao zbog čega su preskočili Maju Lenu.

Matambo osvojio 'gozbu kao kod kuće', zubima su uspjeli prenijeti cijelo prase

Borili su se za nagradu 'gozba kao kod kuće' koja uključuje poslastice poput istarske paste od tartufa, makedonskog pinđura, sira, kulena, vina s Hvara, kompota, džema od smokve, pršuta i brojnih drugih delicija.

Zubima su morali kidati meso sa žara i ubacivati ga u košaru. Pobjedio je Matambo jer je uspio prenijeti cijelo prase. Dočekao ih je stol prepun hrane i raznih delicija.

- Ova pobjeda nam je stvarno trebala - komentirao je Sebastijan nakon što su nazdravili.

U Boruki je Ava komentirala da je Marko dobro spustio Ognjenu.

- Kad smo bili u Matambu komentirali smo da će poglavice biti muško pa žensko i tako redom. No Maja Lena nije dobila tu priliku - izjavila je Martina dok je Cigi zaključio da je pao dogovor između njih jer su se neki od njih otprije poznavali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama