Obavijesti

Show

Komentari 126

Kći 'tete' Vesne progovorila: Mama me ponašanjem šokira

Kći 'tete' Vesne progovorila: Mama me ponašanjem šokira
12

Osim što su iznenadili stanare i javnost, Goran i Vesna uspjeli su šokirati i Vesninu kćer koja 'nema riječi' za majčinu prijavu u Big Brother i njeno ponašanje s Goranom

VIDEO

Jako sam se iznenadila i šokirala kad se mama prijavila za 'Big Brother'. A o odnosu nje i Gorana ne želim uopće razgovarati. Nemam komentara na sve to, rekla je Vesnina kći Maja.

Zadranka Vesna Bartolić (59) živi s kćeri i unukom Izabelom. Iako je udana, već jedanaest godina ne živi sa suprugom. Trenutačno ne radi, a gledateljima je najpoznatija kao natjecateljica kulinarskog showa '3, 2, 1, kuhaj'.

Lejla nije ljubomorna

Goranova zaručnica Lejla nije iznenađena nježnostima s Vesnom.

- Preostali ukućani maksimalno se trude povrijediti Gorana tračanjem i vrijeđanjem. Tako da teta Vesna ne može ništa loše napraviti osim izmamiti osmijeh, njemu i meni. Život je lijep i treba se zabaviti i nasmijati - zaključuje zaručnica Lejla Zečić. Vesna i Goran Todić (48) ne prestaju razuzdanim ponašanjem šokirati ukućane i gledatelje.

Screenshot

- Ne daj mi da potonem, imam samo tebe. Ako ispadneš ovaj petak, izlazim i ja. Neću ostati ni sekunde bez tebe u ovoj kući - šaputala je nježno Vesna. Otkad su njih dvoje međusobno vezani vrpcom s Antonom Kopajtićem (63) zbog tjednog zadatka, ne prestaju izljevi nježnosti. Anton se osjeća kao višak i ne prestaje im svakodnevno prigovarati i psovati ih.

Živciraju ukućane

- Anton je ljubomoran na nas i smeta mu što smo jako bliski. Ma svi su ljubomorni na nas - kaže Vesna. Omiljena aktivnost novog BB para je pripremanje kulinarskih specijaliteta.

- Imam za tebe jedan fini file šarana - našalio se Goran, pokazujući Vesni veliku crvenu tetovažu šarana na ruci. Zatim je poljubio jedanaest godina stariju ukućanku u glavu, i snažno je zagrlio.

Tko je 'stari šparet'

Ostali stanari nisu mogli slušati njihova gugutanja pa su se povukli iz kuhinje i počeli ih tračati.

- Najgore je kad se stari ‘šparet’ upali. Teško da ćeš ga ugasiti - komentirala je Mirjana Praizović (22). Svi su se složili da se Vesna uz Gorana ponaša nezrelo poput djeteta.

- Deset godina nisam imala muškarca poput tebe. Ti si moja srodna duša. Sama sam i usamljena, a ti si mi ispunio život u samo dva dana - rekla je Vesna, nježno dodirujući nogom Gorana na krevetu. Psiholozi ne vide ništa čudno u takvim vezama.

Screenshot

- Ljubav se dogodi neovisno o dobi i ljudi se zaljube. Koliko će ta ljubav trajati ovisi o tome je li samo tjelesna ili su se našli kao srodne duše. Možda je nekome neoubičajeno da je žena starija u vezi, ali to je sada postalo kao neka moda, poput Severine i njezina Igora Kojića - zaključuje psihologinja Mirjana Krizmanić.

Vasiće zabavlja odnos Gorana i Vesne

Vesna se sve više približava Goranu, samo što mu ne sjedne u krilo. Ma pratila je ona njega još preko TV-a i vidjela njegov ponašaj, kaže Rada Vasić (50).

Zajedno sa suprugom Radivojem (55) ne prestaje komentirati nježan odnos Gorana i Vesne.

- On je lijepo masira, šapuće joj u uho i stavlja noge na nju. Ona mu se gura i stavlja usta pored usta - smije se Rada.

Ne prestaje je živcirati Zorica Marković (48), za koju smatra da je ljubomorna na novi par. Ne sviđa joj se što 'skuplja djecu' i ogovara Vesnu.

- Ima i starih da volu mlađe muškarce. Nije ona puno starija od Gorana. Samo što se ona njemu ne sviđa jer bi je inače uhvatio već prvu večer - zaključuje Rada, s kojom je u svemu suglasan njezin suprug Rade.

- Ne sijaju mu baš oči. Ne znam da li baš ova baba može potpaliti Gorana - smatraju Vasići.

Screenshot

Radivoje je primijetio i kako je Goran pažljiv pa stalno pazi da Vesna ne pokisne dok razgovaraju u dvorištu BB kuće.

- Brine se on o njoj da ne kisne. Ma šteta što nije mlađa. Možda bi se Goran onda i prevario - kaže najstariji Vasić, koji je uvjeren da bi se Goran prepustio mlađoj djevojci.

Vasiće najviše zabavlja kako Vesna i Goran čine sve kako bi ostali sami i riješili se Antona Kopajtića (63), koji je s njima stalno povezan vrpcom.

Screenshot

- Goran je u kondiciji i svakodnevno vježba pa izgleda bolje od Vesne. Tko bi rekao da on ima 48 godina - čude se blizanci Vasić (23).

- J... me svatko ako ona njemu uskoro ne opali žvaku - ubacila se u raspravu nova ukućanka, Banjalučanka Mirjana Praizović (22), koja je vezana za Vasiće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'