Obavijesti

Show

Komentari 188

Kolektivni "naježitis": Dečaka su kolege tješili zagrljajima

Kolektivni "naježitis": Dečaka su kolege tješili zagrljajima
32

Nakon četvrte live emisije u polufinale showa prošlo je osam kandidata. Mentorima je večeras bilo posebno teško donijeti odluku kojeg će natjecatelja poslati kući

VIDEO

Nakon četvrtfinala showa 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske' ostalo je osmero natjecatelja koji nastavljaju borbu za titulu Najljepšeg glasa Hrvatske. Ovoga puta publika je odlučila o sudbini samo jednog pjevača iz svakog tima, a mentori su po posljednji put imali priliku odlučiti tko od preostalih dvoje zaslužuje biti u polufinalu. U polufinalu i finalu odlučivat će samo publika.

U POLUFINALE su prošli:

>>> Tim Tony: Alen Bičević i Jure Brkljača

>>> Tim Dečak: Marin Jurić Čivro i Iva Gortan

>>> Tim Jacques: Dino Petrić i Nina Kraljić

>>> Tim Indira: Mateo Resman i Ana Opačak

Od showa su se oprostili Sara Barbarić, Elena Stella, Ema Gagro i Bruna Oberan.

TIM TONY

Jure Brkljača predstavio se pjesmom 'Posoljeni zrak i razlivena tinta'.

VIDEO

- Moram priznati da ja tebe obožavam. P okazao si Jure da si pravi romantični vojnik, moj vojnik - rekao je Tony Cetinski.

Sara Barbarić je svoje glasovne mogućnosti  pokazala pjesmom  ' You Shook Me All Night Long'.

VIDEO

- Ti imaš taj glas i ne brini što god ti se desilo u životu jer kad ti zapjevaš svi padnu na noge, koljena i guzice - kazao je Tony.

Alen Bičević pjevao je pjesmu 'Utorak'.

VIDEO

- Ti si jedan od onih koji brzo percipira ono što mu se govori i ništa ti nije strava niti problem. Osim što si veliki romantičar uz to si i veliki zabavljač - poručio je Tony Alenu.

- Tony je pogodio u gen pjesmu svih. Do mene je doprijela svaka izvedba i svi ste bili fantastični i imali sjajne nastupe - kazao je Ivan Dečak.

Publika je svojim glasovima spasila Alena Bičevića, a Tony se odlučio za Juru Brkljaču. Iz showa je ispala Sara Barbarić.

- Siguran sam da ti je bilo dobro, možda bi bilo dobro da ti kažeš  nešto kažeš jer ja sam sada suvišan - rekao je Tony Sari i za utjehu joj poklonio lančić njihovog tima.

TIM DEČAK

Iva Gortan pjevala je pjesmu 'Gdje Dunav ljubi nebo'.

VIDEO

- Tvoj nastup je fenomenalan. Odlično si prenijela pjesmu sviđa mi se dinamika koju si napravila u pjesmi. Čarobno je bilo - rekao je Dečak.

Marin Jurić Čivro  publiku i mentora pokušao je osvojiti pjesmom ' Soldier Of Fortune'.

VIDEO

- Čivro nam je večeras pokazao pravog Ćivru. Iz početka je pjevao lagano, da bi na kraju zapalio glasom - poručio je Ivan Dečak.

Elena Stella za polufinale se borila pjesmom 'Creep'.

VIDEO

- Ovo je bilo čarobno, zašarafila si me za stolicu. Imala si nedavno probleme sa glasom, ali ova izvedba je bila jako, jako dobra - kazao je impresionirani Dečak.

- Meni se čini da je Elena imala najteži zadatak i dat ću joj svoju podršku. Čivro,  ti si pravi predstavnik ovih mladih ljudi. Iva, ovo je bila čarolija. Puno glasa, emocija i svega što daješ iz sebe - bio je oduševljen Tony.

Gledatelji su svojim glasovima za prolazak u polufinale odabrali Marina Jurića Čivru. Dečak je odlučio  spasiti Ivu Gortan. Iz showa je ispala Elena Sttella.

- Drago mi je da sam te upoznao i surađivao s tobom. Nadam se da ćemo nastaviti surađivati. Predivna si osoba i nemoj mi zamjeriti - rekao je Dečak kojeg su kolege mentori tješili zagrljajem jer mu je bilo jako teško donijeti odluku.

TIM JACQUES

Nina Kraljić pjevala je pjesmu 'Falling To Peaces'.

VIDEO

- Opet se dogodio kolektivni naježitis. Nema ljepše situacije od ove koju ti imaš. Podržava te struka i voli publika. V olim tvoju kreativnost i što si luckasta, ali tvoja kreativnost me svaki put izuje iz cipela. Odličan nastup - poručio je oduševljeni Jacques Nini.

Ema Gagro se za polufinale borila pjesmom 'Uptown Funk'.

VIDEO

- Prošli put sam se naklonio Nini, ovoga puta se klanjam tebi.  Hrvatska je konačno dobila kandidata koji ne znam je li bolje pjeva ili pleše. Ti si svjetska i osjećao sam se kao da si u američkom' Voiceu' . Cijepaš sve više iz emisije u emisiju i bravo, svaka ti čast  - kazao je Jacques i pohvalio Emu da je jako vrijedna i da je  najviše napredovala od njegovih kandidata.

Dino Petrić predstavio se pjesmom 'Kad žena zavoli'.

VIDEO

- Kao sunce si opet zasjao, meni je odmah vruće. Pokazao si već audicijom da ćeš postati velika zvijezda hrvatske scene i za tebe straha nema. Pokazao si da si veliki pjevač i da si s pravom dogurao ovako daleko -  rekao je impresionirani Jacques Houdek Dinu, a Tony ga je pohvalio da je dao totalno novu dimenziju ovoj pjesmi i poklonio i njemu lančić.

- Jacque imaš odličnu ekipu. Dino publika te jednostavno obožava i to s razlogom i ja te volim i skidam ti kapu. Ovo je bio svjetski nastup Ema. Nina ti si dokaz da se radom i upornošću može puno toga postići - pohvalila je Indira Jacquesove kandidate.

Publika je svojim glasovima u polufinale poslala Dina Petrića. Jacques je u daljnje natjecanje odlučio poslati Ninu Kraljić. Ema Gagro ispala je iz showa.

-  Ema je nedavno čak izgubila i posao,  no to nimalo nije utjecalo na nju nego se još više dala u show. Žao mi je što te večeras moram poslati kući - rekao je Jacques Emi, a ona mu se zahvalila jer je jako puno od njega naučila i pohvalila ga da je odličan mentor, dobar čovjek i prijatelj.

TIM INDIRA

Bruna Oberan je publiku i mentora pokušala osvojiti pjesmom 'Daleko'.

VIDEO

- Srce mi tuče sto na sat. Brunči, pjevala si prekrasnu pjesmu punu emocija i mislim da bio naš dragi Kemo bio ponosan na tebe da je sada ovdje. T i imaš tu moć da pjevaš bilo koji glazbeni žanr, publika te je prepoznala i voli te - pohvalila je Indira Levak Brunu.

Mateo Resman pjevao je pjesmu 'Evo zakleću su'.

VIDEO

- Mateo je srce ostavio na sceni. On je onaj tip 'tiha voda brega dere'. Mateo, imaš odličnu boju glasa i gledala sam tvoju životnu priču. To me je razgalilo i vidjela sam da te vodi ljubav i vjera. Ti si već uspješan i svaka ti čast - rekla je oduševljena Indira.

Ana Opačak se potrudila publiku i mentore osvojiti pjesmom 'Purple Rain'.

VIDEO

- Savršen spoj prekrasnog vokala, simpatičnosti i ljepote. Sad mi je jasno zašto sviraš u tri benda, nitko te ne bi pustio da odeš. Bila sam skeptična, ali ti si svojim prekrasnim nježnim senzibilnim glasovom ovu pjesmu ugasila - istaknula je Indira.

- Čestitam svima Prošli put sam istaknuo dame pa mi dopustite da ovoga puta malo izdvojim Matea. Svaka čast - pohvalio je Jacques Indirine kandidate.

Glasovima gledatelja u polufinale je prošao Mateo Resman. Indira je sa sobom u polufinale odlučila povesti Anu Opačak.  Iz showa je ispala Bruna Oberan.

- Vas dvije ste pobjednice jer ste došle u ovu fazu showa. Bruna, moraš znati da ste Ana i ti bili moji finalisti. S Anom imam jasnu viziju pa mislim da moram nagraditi njezinu ozbiljnost - rekla je Indira kojoj je bilo jako teško donijeti odluku i nije se mogla odlučiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu