Obavijesti

Show

Komentari 37

Maja Lena: Bojim se susreta s majkom zbog posljednje svađe

Maja Lena: Bojim se susreta s majkom zbog posljednje svađe
42

Maja Lena je Kristini rekla da strahuje od susreta s majkom Mijom unatoč tome što joj po njezinom mišljenju nije ništa ružno rekla tijekom svađe na plemenskom vijeću

VIDEO

Radovana, Staniju i Žareta čekao je okršaj kako bi netko od njih postao kandidat za povratak u buduće ujedinjeno pleme. Iako je Stanija prije borbe rekla Radovanu da će mu dati ključ od stana u Los Angelesu i ključeve od automobila ako je pusti da  pobijedi i bori se do kraja, Žare je naposljetku postao glavni kandidat za odlazak s Otoka odbačenih.

Tijekom ubacivanja kuglica u tobogan, Stanija je uspjela uhvatiti tri kuglice dok je Radovanu ispala već prva kuglica. S obzirom da je imao četiri kuglice, Žaretu je pripala mogućnost borbe s drugim natjecateljima.Ukoliko u posljednjem duelu pobijedi protivnike čeka ga povratak u ujedinjeno pleme, a sa sobom će moći povesti i nekog s Otoka odbačenih. 

Stanija ljuta zbog poraza, priklonila se Miji

Stanije nije skrivala tugu zbog svog poraza.

- Najviše me smeta to što je Žare rekao da će me pustiti i da ga je baš briga za borbu. Atmosfera na našem otoku je kritična, Mia i Jelena se ne slažu, ja sam ostala sama, kao i Mia, pa sam se priklonila njoj - komentirala je Stanija koja je Žaretu i Jeleni zamjerila što ostatku plemena nisu htjeli dati školjke koje su ulovili.

'Preživjela sam Mijina dva, tri živčana sloma'

Jelena je komentirala da je tijekom boravka na Otoku odbačenih s Mijom dosad uspjela preživjeti njezina dva, tri živčana sloma.

- Jelena danas spominje moju kćer, a Žare je jučer spominjao moju pokojnu sestru. Ja ne znam što je tim ljudima, ovo prelazi granice lošeg ukusa. Kao da sam im napravila tko zna što. Žare čak nije propustio spomenuti moju pokojnu sestru, to je dno dna  - komentirala je Mia.

Kristina je pitala Maju Lenu da li strahuje zbog susreta s majkom jer su se posvađale tijekom posljednjem plemenskog savjeta na kojem je Mia izbačena. Maja Lena joj je priznala da strahuje od susreta s majkom iako joj nije ništa ružno rekla.

- Maja Lena je jedna predobra djevojka koja je užasno emotivna. Sve ju je to užasno pogodilo. Ona je ovdje dosta privatnih stvari iznijela i u strahu je zbog susreta s majkom - rekla je Kristina. 

Ava: Pomela sam kamp u šest ujutro jer sam morala imati nešto u ruci

Neven je ljutito komentirao kako ne zna što je Avi palo na pamet da se digne u šest ujutro i pomete kamp.

- Smetali su mi neki dijelovi lišća, to radim i u svojoj kući. Pomela sam, nisam ništa govorila. Nisam mogla spavati, morala sam imati nešto u ruci - rekla mu je Ava. 

Kao poglavica Boruke uskoro je pročitala poruku u kojoj je pisalo kako mora odlučiti hoće li žrtvovati masku za ronjenje i peraje za nagradu u borbi plemena. 

Ava 'žrtvovala' peraje i masku za ronjenje, a Sebastijan kokoš

- Osjećala bih se očajno ako izgubimo. Vodila sam se intuicijom i srcem. Ako ne pokušam gristi ću se, a ovako barem znam da sam pokušala. Ne može meni sve glatko ići u životu. Ovo mi je bila najteža poruka dosad- komentirala je Ava koja članovima plemena nije smjela otkriti sadržaj poruke. Kao poglavica Matamba Sebastijan je odlučio žrtvovati kokoš.

Mia i Stanija su zaključile da na otoku imaju novi ljubavni par.

- Sada imamo dva kanala sa sapunicama. jedan su Radovan i Aleksandra, a drugi Jelena i Žare - zaključila je Mia.

Pred plemenima je bila borba za plemenski imunitet. Poglavice nisu znale da će ukoliko izgube, suparničkom plemenu pripasti ono što su žrtvovali. Igrali su košarku u vodi, a Sebastijan je dao prvi pogodak. U drugoj rundi su se borili Marko i Ava  protiv Kristine i Ognjena. 

Kristina 'davila' Avu tijekom borbe

Kristina i Ava su se počele daviti u vodi tijekom borbe. Kristina je držala Avu rukama i nije joj dopustila da uhvati loptu. Avi je tijekom žestoke borbe skliznuo gornji dio kupaćeg kostima i otkrio dojku.

- Ti mene gušiš - derala se Ava nakon što je Matambo ubacio loptu u koš. 

Matambo odnio pobjedu, Boruku čeka novi plemenski savjet

Pobjedu je odnio Matambo nakon što je Nikola zadao treći pogodak. Osim što su zadržali kokoš pripalo im je deset jaja, a od Boruke su dobili peraje i masku za ronjenje. Sebastijan je odlučio da će Milan iz Boruke otići u potragu za tajnim imunitetom.

Boruku zbog gubitka očekuje novi plemenski savjet i izbacivanje još jednog člana iz plemena. 

Ava: Ogi me udario tijekom borbe, to nije sportski duh

- Kad je Sebastijan stavio kokoš Koko na kocku malo mi je bilo teško. Vidim da nije bilo suđeno da ode od nas. Zavoljela me jer sam joj dao malo više hrane - komentirao je Nikola na kojeg je prije borbe kokoš legla dok je odmarao. Alex je zbog toga zaključila da je dobar čovjek jer životinje osjete pozitivne vibracije.

Ava se plemenu požalila na Ogija jer ju je udario tijekom košarke u vodi.

- Mogao mi je kazati da se maknem kao što je Vlada rekao Maji Leni. To nema opravdanja i to nije sportski duh. Bez obzira na žar borbe, nije u redu dizati ruku na nekoga - zaključila je Ava s kojom se složila Martina i otkrila da je i prema njoj bio jako agresivan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu