Obavijesti

Show

Komentari 10

Na rastanku pala suza: Bisera je zaplakala jer Jelena odlazi

Na rastanku pala suza: Bisera je zaplakala jer Jelena odlazi
9

Prema mišljenju žirija, Jelena, Mile, Đurđica i Milivoj se nisu baš snašli u istarskoj gastronomiji. Za odlazak iz showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj' bili su presudni pljukanci

VIDEO

Jelena i Mile činili su se smireni tijekom izrade pljukanaca u dvoboju. 

No, debljina i vrijeme termičke obrade te istarske vrste tjestenine odlučivali su o njihovom ostanku. 

Biseru, koja je proglašena najboljom u istarsko-kvarnerskom tjednu, rastužila je odluka žirija da Jelena mora kući.

Žiri je posljednjeg dana regije Istre i Kvarnera pohvalio Zlatanovo kulinarsko umijeće. Dobro se snašao u jednostavnoj istarskoj kuhinji iako nije bio na svom teritoriju. Međutim, Bisera se uzdigla kao najbolja ovaj tjedan, iako je još prošlog bila u duelu. Protekla četiri dana svoje je znanje o istarskoj kuhinji rado dijelila s Jelenom stoga ju je iznenadila i rastužila odluka žirija da upravo Jelena mora napustiti show 'Tri, dva, jedan – kuhaj'.

Naime, prema mišljenju žirija, Jelena, Mile, Đurđica i Milivoj se nisu snašli u istarskoj gastronomiji. 

Bilo je raznih faktora koji su utjecali na njihovu kvalitetu ovog tjedna, no nitko od njih četvero nije bio izrazito najlošiji. U dvoboj su tako ušli Jelena i Mile, a tema - pljukanci, još jedna u nizu istarskih tjestenina. Iako su se oboje doimali spretni i smireni, Jelenini su pljukanci bili deblji od Milinih.

- Jelena je tijekom cijelog tjedna nekako pribjegavala nižoj ljestvici, a danas je to isplivalo - objasnio je Tomislav Špiček.

Odluku žirija objasnila je Željka. 

- I jedno i drugo su imali veliku i previše debelu tjesteninu. Kod Mile je bila mrvicu tanja, a samim time i bolje kuhana. Druga stvar, koja je bila dodatni plus, je ta što je malo bolje popržio tjesteninu u maslacu pa je dobio jači okus - rekla je Željka. 

Biseru, koja je proglašena najboljom u istarsko-kvarnerskom tjednu, rastužila je odluka žirija. Tijekom prošlog tjedna najviše se zbližila s Jelenom i dijelila joj je savjete, tako da je na rastanku pala još jedna suza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin