Obavijesti

Show

Komentari 59

Neobična sudbina: Temelkov je već dva puta prevario smrt

Neobična sudbina: Temelkov je već dva puta prevario smrt
5

JAČI NEGO IKAD Finalist showa ‘X Factor Adria’, Makedonac David Temelkov, stradao je kad je na njega pao prozor, a poslije toga imao je prometnu nesreću

VIDEO

Dječački šarm, glas slavuja i isklesano tijelo donijeli su Davidu Temelkovu (22) obožavateljice diljem regije. Makedoncu, koji je svojim nastupom uspio rasplakati mentoricu Aleksandru Kovač (42), život su promijenile teške nesreće.

- Prvi put sam prevario smrt kad je na mene dok sam vježbao u teretani pao prozor. Staklo mi je posjeklo ruku na tri milimetra od glavnog živca koji povezuje ruku s mozgom. I danas imam veliki ožiljak - rekao nam je finalist “X Factora”. Druga nesreća Davida Temelkova zadesila je nakon bootcampa, kad je otišao na nekoliko dana u Makedoniju.

- Tada sam imao prometnu nesreću. Dok sam se vozio taksijem, na nas je naletio automobil koji je jurio 200 km na sat. Ne sjećam se ničega, ali mi kažu da sam izvlačio i vozača i taksista iz automobila u plamenu - rekao je pjevač. Zaradio je potres mozga, ali nasreću, kaže, nije bio težih posljedica. Zanimljivo je, dodaje David, što je neposredno prije toga na društvenoj mreži objavio sliku svog idola, Toše Proeskog, koji je poginuo 2007. u prometnoj nesreći.

- I u bootcampu sam dobio njegovu pjesmu. Sve to shvaćam kao znak i tada sam odlučio da se moram baviti onim za što sam predodređen, a to je da kroz pjevanje publici prenesem svoju emociju - zaključio je Makedonac. Dodao je da su mu nesreće promijenile odnos prema životu. David je dobio i prvu ozbiljnu poslovnu ponudu. Makedonski tekstopisac Ognen Nedelkovski, autor hita “Tajno moja” Toše Proeskog, obećao mu je napisati pjesmu.

- To je velika čast i nadam se da će se naša suradnja ostvariti. Presretan sam, ovo je velika stvar za mene – rekao je pjevač. Još jedan Aleksandrin kandidat i ljubitelj djevojaka izbjegao je smrt. Antonio Krištofić (17) iz Opatije preživio je bolest crijeva, zbog koje je do treće godine bio u bolnici.

- Izašao sam kao pobjednik. Sad je sve u redu i jedino imam ožiljak na trbuhu - rekao je Antonio, koji je publiku osvojio već na audiciji hitom Olivera Dragojevića (67) “Stine”. Put do publike našao je i boy bend 9 Control. Pjevače, Dušana Šarenca (23) iz Beograda, Farisa Pinju (18) iz Visokog, Lazara Ćirkovića (18) iz Kragujevca i Branimira Stamenića (17) iz Bajine Bašte, mentor Tonči Huljić (53) spojio je na audicijama. Mlade dečke nerijetko uspoređuju s megapopularnim britanskim bendom One Direction.

- Oni su definitivno najbolji boy bend današnjice. Naravno da nam laska kad nas uspoređuju s njima, iako pravac koji mi gradimo nije toliko blizak njihovu - rekli su dečki iz 9 Controla koji se vide u finalu ‘X Factora’.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao