Obavijesti

Show

Komentari 154

Panika u BB-u: Stefani izašla iz kuće, mislila je da je trudna

Panika u BB-u: Stefani izašla iz kuće, mislila je da je trudna
5

ČUVALI JE ZAŠTITARI Stefani je usred noći otišla ginekologu u beogradsku bolnicu nakon nezaštićenog seksa s Ervinom. Od šoka nije mogla razgovarati

VIDEO

Crni kombi sa zatamnjenim staklima čekao je ispred BB kuće na beogradskom Košutnjaku stanarku Stefani Banić (20). Drugi put nakon mjesec dana izašla je iz potpune izolacije.

Čekala su je dva zaštitara i producent. Zabrinutu Splićanku tajno su izveli iz kuće, a ona od šoka nije mogla razgovarati.

Nije znala za pilulu

 Odveli su je u privatnu kliniku koja ima ugovor s 'Big Brotherom' i stanarima je dostupna samo u hitnim slučajevima. Čekaonica je bila prazna, a Steffani su u klinici dočekali ginekolog i medicinske sestre. Ni s kim drugim nije smjela razgovarati. Pregledali su je i zaključili da postoji opasnost od neželjene trudnoće. Steffani nije htjela riskirati i tražila je 'pilulu za dan poslije', koju je i dobila. Splićanka nikad nije pila te pilule pa je morala pitati Ivonu kako one djeluju. Ivona joj je rukama pokazala kolika je to pilula i kako djeluje, dok ju je zabrinuta Stefani blijedo gledala. Cijela drama započela je bezazlenim razgovorom Stefani i Ervina u dvorištu BB kuće. Razgovarali su o mogućoj trudnoći, koju Stefani nije isključila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ubit ću te ako sam trudna. Ostavit ću ti dijete ispred vrata - govorila je Stefani Ervinu, koji joj je predložio pobačaj, što je ona odlučno odbila. Rekla je da to nikad ne bi napravila. No Sarajlija nije bio siguran gdje je ejakulirao niti kako to pred kamerama objasniti, a da ostane pristojan.

Ervin ne zna što je radio

Nesigurno je petljao, a Stefani je počela vrištati. Nakon Ervinova objašnjenja dogovorila se s Ivonom da ode u ispovjedaonicu razgovarati s Velikim bratom, koji im je spočitnuo nezaštićeni seks jer stanari u Big Brother kući imaju na raspolaganju kondome.

- Bolje spriječiti horor film. Pobjeglo je čovjeku, malo se opustio. Imala sam pet komada zaštite, seksa više neće biti. Htjela bih ostati s njim prijateljica do kraja života. Vidim da mu se sviđa Barbara - objašnjavala je zabrinuta Splićanka. Stefani je u petak htjela napustiti show. No nakon što je shvatila da bi morala čekati dan i noć, odustala je i rekla kako će čekati da je izbace gledatelji. Nakon dva tjedna boravka u BB kući, najstariju stanarku Vesnu Bartolić (59) gledatelji su izbacili. Žao joj je što se nije zbližila s Vasićima jer su divni ljudi. Zadranka se proslavila u showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj.' Po zanimanju je pedikerka, radila je i na kruzerima, no trenutačno je domaćica. Udana je, no ne živi sa suprugom već 11 godina. Majka je kćeri Maje, kojoj je drago što joj je majka izašla iz kuće. Zbog mame, kojoj se svidio 12 godina mlađi Goran Todić, ona nije htjela gledati show. 

Za mamu sprema ručak

Za povratak u rodni grad organizirat će svečani ručak, na kojem će se okupiti cijela obitelj. Maja najviše zamjera Zorici što je ružno govorila protiv Vesne i tračala je jer su njih dvije generacijski bliske, a majčin blizak odnos s Goranom ne želi komentirati.     

Nije joj prvi put da izlazi: Morala je otići zubaru

Stefani ovo nije prvi put da je napustila BB kuću. Prije nekoliko dana hitno je morala ići zubaru jer je imala jake bolove u čeljusti. Stomatolog joj je popravio karijes na kutnjaku, a ni kod zubara nije smjela ni s kim razgovarati. U čekaonici nije bilo pacijenata, a pod budnim okom produkcije zubaru je objašnjavala gdje je boli. I kod zubara su je pratili zaštitari, ali je Stefani bila smirenija i pribranija nego kod odlaska ginekologu.     

Nije zlato sve što sja

Rada Vasić (50) u tajnosti je napuštala show. Desetak dana od početka showa, dok su još Vasići bili izolirani u posebnom dijelu kuće, posjetila je zubara zbog nesnosnih bolova od kojih nije mogla spavati ni jesti.

Kukala je od bolova i molila pomoć. Liječnik opće prakse, koji je ukućanima neprestano na raspolaganju, dao joj je tablete protiv bolova. Rada se i dalje previjala te kako joj tablete nisu pomogle hitno su je odveli zubaru u privatnu polikliniku. Rada ima prednja dva zlatna zuba koje je dobila od supruga Radivoja (55) kad je rodila njihove sinove - blizance Gibu i Miku.

Nakon zubara navalila na hranu

Kako je rekao Rade, sa zlatnim zubima će 'i da umre', na što je Rada zaprijetila: 'Al’ da ih ne izvadiš kad umrem!'. 'Neću, što sam ti stavio, to više ne vadim', odgovorio joj je Rade. Ovaj put mamu Vasić je bolio kutnjak jer joj je puknula plomba i hrana joj se počela skupljati u zubu pa ju je boljela glava. Nakon što su joj popravili zub, sretna Rada skuhala je obilan ručak i konačno se pošteno najela. Problema sa zubima u BB kući imao je i Anton kojem je ispadala zubna proteza dok je spavao i hrkao na kauču u dnevnoj sobi.

Jengić bježao zbog utakmice

To je nasmijavalo ostale stanare. Prije devet godina zid je u BB kući preskočio Krešo Jengić. Zaprešićanin više nije mogao ostati u showu nakon što su pustili pjesmu 'Dinamo ja volim' i odlučio je otići na utakmicu Hrvatska - Bugarska koja se igrala na Maksimiru u Zagrebu. Iako je mogao pitati Velikog brata da napusti kuću, on je to odlučio napraviti u stilu. Nekoliko minuta se penjao preko kamina po zidu dok nije uspio prekočiti ogradu. U pratnji članova BB tima otišao je na utakmicu i izazvao euforiju među znatiželjnicima koji su htjeli barem malo razgovarati s već bivšim stanarom BB kuće. Utakmicu je gledao u VIP salonu u društvu idola Zvonimira Bobana.     

I Nemeš je morao popravljati zube u showu

Kuću je prije četiri godine napuštao i Nikola Nemešević Nemeš, koji je također imao problema sa zubima. I njega su mučili kutnjaci, a Marijana mu je poljupcima pokušala ublažiti bol, no nije upalilo pa je otišao zubaru. I on je u tajnosti napustio BB kuću i ni s kim, osim s medicinskim osobljem, nije razgovarao.    

Sa Sorajom je pao i morao je ostati u bolnici 

Dražen Bogdan iz Svetog Ivana Zeline prije četiri godine pao je sa Sorajom Vučelić sa strunjače u dvorištu BB kuće i udario glavom u zid. Oboje su zbog ozljeda morali napustiti show, a liječnik je Soraju odmah vratio u BB kuću, dok je Dražen ostao u bolnici. Mjesec je dana proveo u beogradskoj klinici, gdje je smršavio 15 kilograma.     

U ponedjeljak tiskano izdanje 24sata donosi TOP listu honorara reality zvijezda. Saznajte tko zarađuje 700, a tko više od 120.000 kuna za život pred kamerama...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju