Obavijesti

Show

Komentari 1

Polufinale je sve bliže: Slijedi nova eliminacija u Masterchefu

Polufinale je sve bliže: Slijedi nova eliminacija u Masterchefu
3

Hoće li pobjednik ili pobjednica Testa osjetila birati u vlastitom interesu ili za ekipu, hoće li suborci biti zadovoljni izborom? Pogledajte u novoj epizodi Masterchefa

VIDEO

Nakon Testa osjetila u najpoznatijoj reality kuhinji, Ivana, Alka i Igor će se naći pred prvim ovosezonskim Testom kreativnosti. 

Dino će kandidate podsjetiti da se radi o eliminacijskom izazovu. 

- Upotrijebite sve svoje dosad stečeno znanje i prednosti da ne biste baš vi bili eliminirani - poručit će im. Ivana se neće bojati eliminacije već izazova jer neće znati hoće li se snaći, hoće li je opet ´opaliti´ kreativa i hoće li ta kreativa imati dobru realizaciju. 

Pobjednik ili pobjednica prethodnog Testa osjetila u ovom će izazovu imati privilegiju između tri ponuđene odabrati jednu glavnu namirnicu te mogućnost da u dućanu uzme dvije popratne namirnice više od ostalih, a na raspolaganju će zato imati i jednu minutu više. 

Upravo s tom glavnom namirnicom svi će kandidati kuhati najbolje što znaju kako bi izborili svoj ostanak u showu. Budući da se igra zaoštrava, vrijeme u dućanu bit će ograničeno, ali i broj popratnih namirnica, za razliku od izazova u kojem su kandidati radili svoje jelo s potpisom. 

Hoće li pobjednik ili pobjednica Testa osjetila birati u vlastitom interesu ili za ekipu, hoće li suborci biti zadovoljni izborom, a za koga će upravo ta namirnica biti posljednja pripremljena u MasterChef kuhinji ne propustite saznati večeras, u novoj epizodi Celebrity MasterChefa.






Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin