Obavijesti

Show

Komentari 3

S Aleksandrom nema šale, a Tonči ne razmišlja o pobjedi...

S Aleksandrom nema šale, a Tonči ne razmišlja o pobjedi...
6

U emociji je ključ. Emisije uživo su nepredvidljive jer upravo neke kandidate ta činjenica blokira, a nekima je baš to vjetar u leđa, kazao je Željko Joksimović

VIDEO

Žiri showa 'X Factor Adria' izabrao je svoje kandidate za emisije uživo. Osvrnuli su se na to kako će voditi svoje grupe kandidata. 

Aleksandra Kovač kazala je kako će pritisak će biti veliki, ali ljubav prema pjevanju i glazbi će kandidatima pomoći da uklone tremu i nervozu.

- Svaki od ovih mladih ljudi mi je jako bitan i dobit će moju punu podršku i mentorstvo, a to znači da ću sa svakim od njih raditi na svim detaljima njihovog nastupa. Inzistirat ću na ekstremnoj disciplini, ozbiljnoj pripremi i potpunoj posvećenosti. Čuti ću svaku grešku i neću tolerirati zabušavanje - kazala je Aleksandra i dodala kako će ju publika sada upoznati kao vokalnog pedagoga i glazbenog producenta, a tu, kaže, nema šale.

Massimo Savić misli da ima najbolje natjecatelje u ovom showu. 

- Jedino što moji kandidati moraju dati u trenutku izvedbe je iskrenost koju već svi imaju sami po sebi. Samo je važno da ih ništa ne omete u tome. Meni nikada pobjede nisu važne. Meni je važno sudjelovati do samog kraja - objasnio je Massimo. 

Željko Joksimović će se truditi da kandidatima svojim savjetima i iskustvom pomogne da otkriju u sebi, a onda i iznesu van onu emociju koja će pri interpretaciji pjesme sve članove žirija, kao i publiku, ostaviti bez teksta.

- U emociji je ključ. Emisije uživo su nepredvidljive jer upravo neke kandidate ta činjenica blokira, a nekima je baš to vjetar u leđa. Ja im svima želim da su potpuno opušteni, svoji i iskreni u nastupu - rekao je Željko i dodao kako je konkurencija jaka i za pobjedu se treba izboriti.

Tonči Huljić kaže kako njegova kategorija još nije dovršena, zbog Samsunga, i mogućnosti dodavanja još jednog kandidata ili grupe u show.

- Tko zna, možda budem imao još jednog ili dva člana. Nema tu neke posebne filozofije. Treba obratiti pažnju na bendove koji su tek nastali. Očekujem da budu čvrsti, a ja znam gdje stanuje moj interes. Ne razmišljam o pobjedi - zaključio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin