Obavijesti

Show

Komentari 165

Starlete iz "Parova": Na blud pristajemo bez dvoumljenja

Starlete iz "Parova": Na blud pristajemo bez dvoumljenja
3

Nakon što su srpski mediji objavili kako producenti showa čiji je sadržaj šokirao javnost natjecatelje novčano potiču na blud i nemoral, progovorile su natjecateljice

VIDEO

Seks pred kamerama plaća se dodatnih 2000 eura, tučnjava 1500 eura, a svađa 1000 eura, piše srpski Kurir. Dodatna zarada ni jednom natjecatelju nije na odmet i nitko od natjecatelja ne krije da ih producenti potiču da se ponašaju bludno i nemoralno. 

- Meni je gazda obećao 2000 eura ako budem imao seks s jednom natjecateljicom. Ponovno sam pristao sudjelovati u realityju jer mi je još na početku pregovora rekao 'Ti si pobjednik'. I eto, ja sam tada ušao, ali nisam pobijedio - ispričao je za Kurir muškarac koji je često sudjelovao u realityjima.

I Ava Karabatić je, piše Kurir, nakon završetka 'Velikog brata' bila uzrujana i pred novinarima vikala: 'Kako ja nisam pobijedila? Meni su obećali pobjedu! Lijepo mi je rečeno da ću pobijediti ako budem radila što su tražili. I ja sam sve radila, a sad sam ostala bez 50.000 eura!'.

Starlete priznale: Pristajemo na blud da se promoviramo

Mimi Oro, Maca Diskrecija, Atina Ferari i ostali sudionici reality showa 'Parovi' nakon ovih medijskih napisa priznali su da su spremni za razvrat i blud pred kamerama čak i ako za to ne dobiju dodatan novac. 

- Pristajem na sve. Produkcija nam zadaje zadatke koje ispunjavamo bez pogovora. To je ono zbog čega sam ovdje. Radimo to jer želimo. Mi smo ovdje došli da promoviramo sebe - rekle su uglas za srpski Blic Maca Diskrecija, Mimi Oro i Ružica Veljković.

Neke stvari, dodaju, rade po uputstvu produkcije, ali sve to, kažu, tako i onako rade i kad ih ne snimaju pa ne vide razloga da se isto ne ponašaju i pred kamerama.

Na TV Happy presretni zbog visoke gledanosti

Televizija Happy zabilježila je najveću gledanost u povijesti. 'Parovi' su tri puta gledaniji sada nego prethodne dvije sezone. Gledanost cijele televizije trostruko je porasla. Bit ćemo sve bolji i bolji kako emitiranje 'Parova' odmiče. Tabloidima je krivo jer smo preuzeli njihove zvijezde, a upravo su oni stvorili taj sustav vrijednosti i mi smo ga preuzeli od njih. Uopće se ne osjećam odgovornim za negativan utjecaj nemoralnog sadržaja na gledatelje, poručio je jedan od  urednika na TV Happy, Milomir Marić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega