Obavijesti

Show

Komentari 240

Stefanina majka: Ervin je p****, dečko je stvarno ajme majko

Stefanina majka: Ervin je p****,  dečko je stvarno ajme majko
6

Rade i Rada Vasić su bijesni na Splićanku i Sarajliju jer su intimni pred svima, pa bi ih eliminirali, a Stefanina mama zamjera Ervinu što joj nije branio kćer

VIDEO

Stefani Banić (20) i Ervin Mujaković (24) opet su se poseksali, a Rada ih je “oprala“ jer stanari zbog njih nisu mogli spavati.

- Jeste završili? Zar vas nije više sramota? Stvarno pretjerujete. Je li hoćete svi da se seksamo, a vi da gledate? Pretjerali ste, jednom, dvaput... Steffani, nisi u pravu. To treba da čekate da svi zaspimo - uzrujala se Rada Vasić (50). Splićanka Steffani se ispričala, ali onda je i Rade (55) poludio i počeo vikati.

- Ako se hoće seksati, neka idu van iz ove sobe. Oboje trebaju van iz kuće. Steffani, šuntava si i luda. Kako te nije sramota kad te toliki narod gleda. Moja djeca te gledaju. I druge žene ovdje traže muško, ali nemaju takvu kulturu kao ti - rekao je tata Vasić. Skočio je s kreveta i dotrčao do Steffani i Ervina te se nadvio nad Splićankom kao da će je udariti. Prišao mu je sin kako bi ga smirio, ali Rade je i njega grubo odgurnuo.

- Bježi ti tamo, bježi od mene - vikao je otac, što je najviše naljutilo Steffaninu majku Katju.

- Ervin je pi.ka Nije se zauzeo za curu. Ona se ispričala, a on ne može ni dvije proširene rečenice složiti. Taj dečko je ajme majko. Nadam se da će Stefani progledati - kaže mama Katja. Ističe da Rade ne može psihički i fizički zlostavljati ljude u kući. I Steffanina sestra Kristina je ljutita na Vasiće.

- Da njihovi sinovi nađu pi.ke koju će po..bati, dopustili bi im to. Ali to se neće zbiti jer su pederi - oštra je sestra.

Vasićev treći sin Mile jučer nije htio ništa reći o situaciji u kući jer ništa nije vidio. Samo je rekao da mu braća nisu gay jer su oduvijek voljeli samo žene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata 05:15
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 240
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...