Obavijesti

Show

Komentari 204

Stefanina obitelj bijesna je na Ervina jer ju samo iskoristio

Stefanina obitelj bijesna je na Ervina jer ju samo iskoristio
6

Ervin se pravi fin i kulturan, a zapravo je mamin sin. Kako je mogao iskoristiti pijanu žensku, rekla je Stefanina mama, a s njom se slaže i Stefanina sestra

VIDEO

Big Brother par Steffani Banić (20) i Ervin Mujaković (24) dogovorili su se da će ostati samo prijatelji jer u vanjskom svijetu nikad ne bi mogli funkcionirati.

Nakon mjesec dana ljubavi nezaposlena trgovkinja i menadžer u solariju su prekinuli. Par se seksao drugog dana showa te su svakodnevno nastavili izmjenjivati nježnosti pod plahtom. Steffani se slomila i zaplakala jer je zaključila da je Sarajlila nešto najnormalnije u njezinu životu, ali su prerazličiti za uspješnu vezu. Zbog nesretne Steffani zaplakao je i Rade Vasić. Steffanina majka Katja očekivala je prekid.

- Moja kći će progledati. Već vidim da se razočarala jer si je dopustila avanturu s njim. Isprva ju je bilo sram zbog obitelji, ali uvjerena sam da će svima reći što ih ide i da će show tek početi - kaže Katja. Dodaje kako je Steffani povrijeđena i razočarana Ervinom.

- Ona je išla osjećajima u taj odnos. Ervin se pravi fin i kulturan, a zapravo je mamin sin. Kako je mogao iskoristiti pijanu žensku. Imam nisko mišljenje o njemu - kaže mama. Splićankina sestra Kristina bila je još oštrija prema Sarajliji.

- Veća bi sramota bilo prošetati gradom s Barbarom s obzirom na posao kojim se ona bavi - kaže Kristina. Barbara s Ervinom ne želi imati nikakve veze jer voli nekoga u vanjskom svijetu. Ismet, gazda solarija u kojem radi Ervin, iznenađen je novonastalom situacijom.

- Barbara uopće nije njegov tip jer voli prirodne i opuštene djevojke kao Steffani. Možda su se posvađali zbog nečega pa to izjavljuje - zaključio je Ismet.

Sarajliji je od vampirice draža silikonka Barbara koja ga ne želi, a Ervin se više ne tješi seksom sa Splićankom jer su zaključili da ne fukcioniraju kao par

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 204
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...