Obavijesti

Show

Komentari 107

Žiri 'X Factora' je najplaćeniji: Zarađuju čak 300 tisuća kuna

Žiri 'X Factora' je najplaćeniji: Zarađuju čak 300 tisuća kuna
3

PRAVA POGODBA ’X Factor’ je dvostruko više platio žiri od showa ‘The Voice’. Uz to su njegovim članovima osigurali televizijske nastupe i svirke diljem Srbije

VIDEO

Osim 300.000 kuna, koliko dobiju u “X Factoru” platili su im smještaj u luksuznim hotelima i dogovorili im nastupe u najgledanijim emisijama.

No Željko Joksimović (43), Aleksandra Kovač (42), Tonči Huljić (53) i Massimo (53) nisu ispunili očekivanja svih kandidata. Žalili su se da mentori za njih nemaju vremena jer odlaze na svoje gaže, a s njima radi samo Aleksandra Kovač (42), koja se trudi naučiti ih pjevati. Željku Joksimoviću (43) prigovorili su da su mu svirke, među kojima su istaknuli nastup u Dubaiju, važnije od showa. Tončiju Huljiću (53) zamjeraju što nakon selekcije, kad je oformio svoj tim, nije smanjio tempo vlastite promocije. Posao u “X Factoru” prepustio je pomoćnim mentorima. Publika je njegovu grupu procijenila kao nedovoljno pripremljenu pa ih je kaznila ispadanjem, mada se smatralo da će dogurati do finala. Za razliku od “X Factora” gdje ne štede na honorarima žirija, naš “The Voice” bio je puno štedljiviji, iako je produkcijski mnogo skuplji. Tony Cetinski (46) za žiriranje je, doznajemo, dobio 150.000 kuna. Možda je i nezadovoljstvo honorarom uzrokovalo svađe sa Jacquesom Houdekom (33). I nakon prestanka snimanja opet su se svađali, a Cetinski je dugo razmišljao hoće li ponovno sjesti u mentorsku fotelju pored Houdeka, ali kako sad stvari stoje, svi ostaju u “The Voiceu”. No u ljetnoj pauzi Jacques je prihvatio nastupati na vjenčanjima.

- Ako želite iznenaditi vašu ljubav ili biste htjeli darovati Houdekov nastup najdražima, Jacques je na raspolaganju - kaže njegov menadžer.

Problema s kolegama u showu “Tvoje lice zvuči poznato” Giuliano nije imao, ali ne može se ni pohvaliti honorarom poput “X Factora”. Splićanin je za sudjelovanje u showu kao natjecatelj dobio 50.000 kuna.

Počinje nova sezona ‘Voicea’ i ‘Tvoje lice zvuči poznato’

U drugoj sezoni showa “Tvoje lice zvuči poznato” u žiriju neće biti Gorana Navojca jer snima “Horvatove”. Među natjecateljima će biti Maja Šuput, Saša Lozar i Luka Bulić. Iako su se stalno svađali, Tony Cetinski i Jacques Houdek opet će biti u žiriju “The Voicea” s kolegama koji su ih smirivali - Indirom Levak i Ivanom Dečakom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...