Obavijesti

Reporteri

Komentari 314

Pravio se važan: Palio gume na raskrižju pa razbio Maserati

Pravio se važan: Palio gume na raskrižju pa razbio Maserati
2

Vozač Maseratija vrtio se u krug i palio gume usred raskrižja na Zagrebačkoj aveniji. Odjednom je kroz zeleno svjetlo prošao Ford Fiesta s kojim se sudario

VIDEO

Svadbena povorka vozila je prema hotelu na Zagrebačkoj aveniji u subotu navečer. Vozač Maseratija palio je gume u raskrižju, a onda se sudario s vozačem Forda koji je prošao kroz zeleno svjetlo na semaforu, rekao je čitatelj.

Vesela povorka gostiju trebala se probiti do sale, a kako im nitko ne bi smetao na putu, nekoliko automobila iz povorke blokirala su promet na raskrižju kako bi zaustavili druga vozila.

- Vozač BMW-a blokirao je semafor. Nisam mogao proći kroz raskrižje zbog njega. A u raskrižju se vozač Maseratija GranTurismo vrtio u krug i ‘palio’ gume. Odjednom je kroz zeleno svjetlo prošao vozač Forda. Kako se Maserati vrtio, vozač ga nije vidio pa se sudario s njim - rekao nam je čitatelj koji je snimio nezgodu.

Dodaje da je vozač Maseratija “palio” gume nekoliko minuta, a kad se sudario s Fordom, odmah je pobjegao. Iz zagrebačke policije su nam potvrdili da su se na Zagrebačkoj aveniji sudarili vozač (58) Ford Fieste i vozač nepoznatog automobila.

- Nepoznati vozač automobila izgubio je kontrolu i zabio se prednjim dijelom automobila u prednji kraj Forda Fieste. U ovoj nesreći, nasreću, nitko nije ozlijeđen - rekli su nam u zagrebačkoj policiji.

Pitanje je gdje je bila policija dok je vozač Maseratija divljao raskrižjem. Gradska cesta nije mjesto za divljanje i ovakvo divlje utrkivanje automobilima. 
Za takve stvari postoji staza poput one na Grobniku, a na građanima nije da rade policijski posao jer za to nisu plaćeni, a i nepotrebno svoje živote izlažu mogućoj opasnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 314
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode