Obavijesti

Riječki DJ System Divine ponovno surađuje s Mobyem!

Riječki DJ System Divine ponovno surađuje s Mobyem!
2

System Divine, pravim imenom David Rončević riječki je dj i producent koji već više od punog desetljeća stvara glazbu, živi glazbu i ono najvažnije, dijeli glazbu

System Divine, pravim imenom David Rončević riječki je dj i producent koji već više od punog  desetljeća stvara glazbu, živi glazbu i ono najvažnije, dijeli glazbu. Nakon brojnih nastupa po hrvatskoj talentiranog Davida zamijetili su i ljubitelji elektronske glazbe izvan naših granica. Tako je do danas već više puta nastupao na Ibizi i to u klubovima kao što su Mambo, Sands, Sankeys ali i najveći klub na svijetu Privilege, a zasvirao je i na Amsterdam Dance Eventu, jednoj od najznačajnijih konferencija elektronske glazbe današnjice. 

Njegov rad prate brojna ugledna imena scene kao što su Carl Cox, John Digweed, Omid 16B, Pete Tong, Nick Warren, Slam, Paco Osuna itd. No, prije tri godine njegov rad zapazio je i Moby koji je nakon jako malo razmišljanja odlučio da će upravo naš System Divine biti taj koji će raditi remiks njegove pjesme „The Low Hum“ sa Mobyeva pretposljednjeg  studijskog albuma „Destroyed“.  Tako se prije dvije godine Davidov remiks  kao premijerna traka našao na Mobyevom albumu „Destroyed Remixed“. Ostvariti suradnju sa svjetski poznatim umjetnikom kao što je Moby uistinu je velik uspjeh za većinu glazbenika, no ostvariti takav uspjeh dva puta skoro pa je nevjerojatno. 

Ovoga puta System Divine napravio je remix pjesme „Everything That Rises“ sa Mobyevog posljednjeg studijskog albuma „Innocents“. Oduševljen remiksom Moby ga je odlučio izdati za svoju izdavačku kuću „Little Idiot“. Remix je izašao u ponedjeljak, 20. travnja, a može se poslušati i kupiti na Beatportu. 

Svi ostali detalji mogu se provjeriti na www.facebook.com/systemdivine. Ostaje nam još samo za vidjeti tko če biti sretniji, Mobyevi ili Davidovi fanovi. 

Beatport link (preview/buy)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"