Obavijesti

Sport

Komentari 142

Alilović poručio: Ne znam što će biti, jednostavno mi ne ide

Alilović poručio: Ne znam što će biti, jednostavno mi ne ide
1

Oni su trpali na pivota, radili što najbolje znaju. Njihovo najjače oružje je guslanje do zicera i to je to, rekao je naš najtužniji reprezentativac nakon poraza, Mirko Alilović

VIDEO

Mislim da je ovo bio isključivo problem umora. Kopljar ne može igrati, Šebetić je vrlo mlad, počeo je nabrajati Željko Babić nakon novog hrvatskog poraza u polufinalu.

Španjolska nas je pobijedila 33-29 i gurnula u borbu za broncu. A da bi došli do medalje moramo u nedjelju (15 sati) pobijediti Norvešku koja nas je dobila u skupini, ali i u kvalifikacijama za Euro.

- Supervažna utakmica je pred nama, daj Bože da pobijedimo. Bit će teško, glavni problem je što smo iscrpljeni. Problem je i Markova ozljeda, ne znam što će biti. Jako je loše, ima grčeve i svakojake probleme, jednostavno smo se potrošili. Bilo bi izvrsno da pobijedimo Norvešku, no pitanje je koliko tko može. Svaka medalja je uspjeh i moramo sve napraviti da je uzmemo - smatra Babić.

Manuel Štrlek najbolji je naš strijelac na Euru s 39 golova.

- Nismo mi ni igrali toliko loše, borili smo se, ali jednostavno su Španjolci ovaj put bili bolji. Vjerovali smo da možemo preokrenuti do samog kraja, no nije išlo. Sad nam slijedi utakmica za broncu, a nije mala stvar osvojiti medalju. Da nam je netko ponudio medalju prije EP-a, svi bi je uzeli. Trebamo se posložiti u glavi, zaboraviti ovo što prije i probati dobiti Norvežane - kaže Štrlek.

Guslanje do zicera

Iako je Ivan Stevanović sjajno branio protiv Norveške, stručni stožer ponovno je pokazao da ne vjeruje svom drugom golmanu te je na gol od prve minute poslao Mirka Alilovića. Izbornik je to obrazložio činjenicom da je Mirko naš prvi golman te stoga mora dobiti priliku i priznao da nisu vjerovali da Stivi može dvije utakmice za redom braniti tako dobro.

- Oni su trpali na pivota, radili što najbolje znaju. Njihovo najjače oružje je guslanje do zicera i to je to. U prvih deset minuta smo igrali fantastično, a onda smo dozvolili Aginagaldeu da nas otvori na crti, par kontri, ma svega je bilo... Da su nas ubili njihovi golmani, rekao bih ok, ali mislim da smo se sami pobijedili - kaže najtužniji igrač nakon jučerašnjeg poraza, Mirko Alilović.

Iako je dobro otvorio utakmicu, Mirku nije išlo protiv Španjolaca. Nije mu išlo cijelo prvenstvo.

- Nisam relevantan da nešto govorim nakon ovoga. Polazim od sebe, stvari ne idu onako kako ja želim. Što će biti dalje? Ne znam iskreno - znakovito je poručio Mirko. 

Sprema li se na oproštaj od reprezentacije? Nadamo se da ne. Svaki dobar igrač treba ovoj mladoj reprezentaciji, a na Mirku je 'samo' da formu iz kluba napokon prenese i na reprezentaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta