Obavijesti

Sport

Komentari 5

Babiću svi spremni za sutra, Norveškoj je otpao kapetan

Babiću svi spremni za sutra, Norveškoj je otpao kapetan
1

Norveška će sutra protiv Hrvatske igrati bez kapetana Bjartea Myrhola. Norveški je pivot ozlijedio ruku u utakmici protiv Islanda i pitanje je hoće li igrali i protiv Bjelorusa

VIDEO

Stanje u reprezentaciji je znatno bolje no što je bilo jučer. Do utakmice s Norveškom ćemo to još i popraviti, obavijestio je liječnik hrvatske rukometne reprezentacije Tomislav Kukin te detaljnije objasnio:

- Konkretno, Marko Mamić je odigrao već jučer nešto, a sam kaže da može igrati dalje. Naravno, rebro ga još boli, no pokušat ćemo to umanjiti. Luka Cindrić ima danas otvoreno oko, ono je još modro, no sposoban je za igru. I ostali s kroničnim ozljedama su u stanju da mogu igrati. Tu mislim na Kopljara (koljeno), Duvnjaka (gležanj)... Svi imaju neke sitne ozljede, no nećemo zamarati javnost sa time - kaže Kukin.

Babić će, dakle, u odnosu na Bjelorusiju imati igrača više u kombinaciji. S tribine će se spustiti Cindrić i pomoći našoj vanjskoj liniji. 

S druge strane kod Norvežana će na tribinu otići njihov kapetan i najiskusniji igrač Bjarte Myrhol. Pivot Norvežana u utakmici s Islandom ozlijedio je lijevu šaku, ogulio kožu između prstenjaka i srednjeg prsta te već nakon 10 minuta napustio teren. Odmah je dobio nekoliko šavova, no na parket se više nije vratio.

- Neće ga biti protiv Hrvatske, a vidjet ćemo hoće li moći igrati utakmice nakon toga - rekao je liječnik norveške reprezentacije.

Myrhol (33) je za Norvešku odigrao 172 utakmice te zabio 495 golova, što je najviše u konkurenciji svih norveških igrača u Poljskoj.

- Nisam mogao oka sklopiti noćas, užasno mi je teško. Toliko sam se veselio EP-u, radio posebno individualne treninge kako bih bio spreman i onda mi se dogodi ovo. Bolje da sam slomio prst nego ovo. Tada bih samo morao trpjeti bol, a ovako se moram bojati i infekcije. Grozno - utučen je Myrhol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna