Obavijesti

Sport

Komentari 208

Balić ljut na suce: Zbog ta dva gospodina gadi mi se rukomet

Balić ljut na suce: Zbog ta dva gospodina gadi mi se rukomet
1

'Već mi se gadi i igrati rukomet kad ti dva čovjeka odlučuju o svemu. Ispada da smo igrali katastrofa, a za ovih pet razlike zaslužna su dva gospodina iz Francuske'

VIDEO

Danci su slavili, na tribinama je ključalo, a ključalo je i u izborniku Goluži.

- Tri su razloga našeg poraza. Prvi je katastrofalan početak drugog poluvremena, koji je odredio utakmicu. Drugi je taj što nismo imali potporu golmana – nabrajao je Goluža, a onda kod trećeg razloga naglo podigao glas.

- Nisam to želio govoriti nakon Srbije, ali sad hoću. I protiv Srbije i protiv Danske imali smo katastrofalno suđenje! Katastrofalno! Ta dva francuska 'inžinjera' uništavaju moj trud, ali i trud ovih igrača, a njih mi je posebno žao. To je sramota! Nije to nikakav alibi, od prve sekunde su nas zakidali. Skandinavci uništavaju sport, uništavaju rukomet - grmio je Goluža i nastavio:

- Pazite, suđenje sam naveo tek kao treći razlog našeg poraza. Ali ova prvenstva postoje zbog igrača i navijača, a ne zbog sudaca. Dečkima nije lako igrati kad ih ovako perfidno kradu.

Danski šuteri Hansen i Sondergard odradili su šuterski trening, naša obrana nije imala rješenja za njih. Golmani pogotovo. Obojica su zabila po devet golova, izgledali su kao supermani. A naš najjači adut Ivano Balić 28 minuta drugog poluvremena proveo je na klupi.

Na početku sam napravio dvije pogreške i izašao sam

- Na početku sam napravio dvije pogreške i izašao sam. Duvnjak je igrao dobro, a na kraju više nije bilo smisla da ulazim - rekao je Balić, prije nego je i on napao suce.

- Već mi se gadi i igrati rukomet kad ti dva čovjeka odlučuju o svemu. Ispada da smo igrali katastrofa, a za ovih pet razlike zaslužna su dva gospodina iz Francuske. I tako je od 2003. cijelo vrijeme. Stalno nas "udaraju po rebrima", zato mi se sve ovo gadi - kaže Ivano.

Zrnić: Pali smo na početku nastavka

Pali smo početkom drugog poluvremena, kad smo s igračem više primili dva gola. U tom su nam razdoblju ubili motiv da igramo dalje, rekao je Vedran Zrnić, koji je s osam golova bio najbolji strijelac naše reprezentacije u porazu.

Sve o utakmici pročitajte ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače