Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvatski sudar u četvrtfinalu, Lino Červar ide na moćni Kiel

U četvrtfinalu rukometne Lige prvaka gledat ćemo njemačko-makedonske dvoboje, Barca će igrati s Löwenom, a PSG će put na Final Four tražiti protiv Veszprema

VIDEO

Koga bih želio u četvrtfinalu? Pa najradije Flensburg, nekako nam leže Nijemci, zaželio je srednji vanjski Vardara i povremeni hrvatski reprezentativac Igor Karačić nakon što su iz utrke za Köln izbacili branitelja naslova HSV.

I želja mu se ispunila. U četvrtfinalu rukometne Lige prvaka njegov Vardar igrat će upravo protiv Flensburga. Velika prednost makedonske momčadi bit će i uzvrat pred vlastitim navijačima u Skoplju. Drugi makedonski predstavnik, Metalurg s Linom Červarom na klupi imat će tešku prepreku na putu za Köln. Na drugoj strani stajat će strašni Kiel.

Barcelona je u očima mnogih glavni favorit za naslov ove sezone. Na drugoj strani stajat će Löwen, a uzvrat je u Španjolskoj. 

- Momčad puno radi i znamo što nas čeka, a naši navijači jako se vesele utakmici s Barcelonom. Jako smo zadovoljni ždrijebom - rekao je menadžer njemačke momčadi Thorsten Storm.

Hrvatski sudar gledat ćemo u utakmici PSG-a (Igor Vori, Marko Kopljar i Jakov Gojun) i Veszprema (Renato Sulić i Mirko Alilović). Domaćin u prvoj utakmici bit će pariška momčad.

- Veszprem ima fantastičnu atmosferu u svojoj dvorani koja može biti prepreka za bilo koju momčad u Europi. No mi smo dovoljno kvalitetni i pojedinačno i momčadski da im napravimo velike probleme - komentirao je ždrijeb PSG-ov predsjednik Bruno Martini.

Na žalost u Kölnu nećemo gledati Duvnjaka, Lackovića i Dominikovića iz HSV-a te Čupića, Štrleka, Musu, Buntića i Loserta iz Kielca... Prošle godine na Final Fouru u Kölnu su bili Kielce, Kiel, HSV i Barcelona, a ove godine tamo sigurno neće biti najmanje dva od četiri spomenuta kluba. 

Prve utakmice igraju se između 16. i 20. travnja, a uzvrati između 23. i 27. travnja. Pobjednici iz ovih susreta plasirat će se na završni turnir u Kölnu (31. svibnja - 1. lipnja).

Četvrtfinale Lige prvaka

  • Löwen - Barcelona
  • Flensburg - Vardar
  • Metalurg - Kiel
  • PSG - Veszprem
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve