Obavijesti

Sport

Komentari 1

Füchse je doveo šefa obrane: Gojun potpisao s ''lisicama''

Füchse je doveo šefa obrane: Gojun potpisao s ''lisicama''
1

Jedan od najboljih obrambenih rukometaša svijeta Jakov Gojun potpisao je na tri godine s Füchseom iz Berlina. U berlinsku momčad dolazi iz francuskog PSG-a

VIDEO

Jakov Gojun (29) od ljeta će nositi dres Füchse Berlina. Hrvatski rukometaš potpisao je trogodišnji ugovor s njemačkim prvoligašem gdje bi trebao biti nasljednik Denisa Špoljarića.

- Uvijek sam želio igrati u Bundesligi, najboljoj ligi svijeta, a Füchse je cijenjen klub s visokim ambicijama - rekao je Gojun nakon potpisa ugovora.

U Berlin dolazi iz PSG-a, a 'lisice' su svojim navijačima oduševljeno najavile kako će njihovom obranom ponovno ravnati jedan Hrvat. Nakon Špoljarića tu je Gojun.

- Ponosni smo što je jedan od najboljih obrambenih rukometaša svijeta izabrao Berlin. Vjerujemo kako će nam donijeti stabilnost i konstantnost u našu obranu - rekao je predsjednik kluba Bob Hanning.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 Nakon Zagreba, Madrida i Pariza Gojun je sletio u novi glavni grad.

- Da, vrijeme je za novi grad. Obožavam velike gradove jer nude beskrajne mogućnosti za moju obitelj. Želim osvajati naslove i s Füchseom izboriti mjesto među najbolje tri momčadi Bundeslige kako bi ponovno igrali Ligu prvaka - kaže Gojun.

Iduće sezone društvo u momčadi će mu raditi još jedan Hrvat jer u Füchse dolazi i povratnik u reprezentaciju Drago Vuković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu