Obavijesti

Sport

Komentari 34

Goluža: Šteta što se Lacković ozlijedio, baš se počeo vraćati

Goluža: Šteta što se Lacković ozlijedio, baš se počeo vraćati
6

Do početka Svjetskog rukometnog prvenstva ostalo je točno mjesec dana. Slavko Goluža kaže kako mu je žao što se Lacković ozlijedio, Cindrić iznenada nestao...

VIDEO

Dok se žensko Europsko prvenstvo još igra, a to u Hrvatskoj zapravo nikome nije posebno važno nakon što su Canjugine djevojke uspjele ispasti već u prvom krugu, počelo je odbrojavanje za muško Svjetsko prvenstvo. Ostalo je još mjesec dana do početka rukometnog Mundijala u Kataru, u zemlji gdje rukomet dosad nije bio čest gost.

- Kakva je situacija s našim igračima? Nije loše, ali nije ni idealno - kaže izbornik Slavko Goluža analizirajući trenutačno stanje reprezentativnih kandidata.

Sanjin Strukić/PIXSELL

- Pojedinci ne igraju koliko bih ja volio da igraju, ima problema s Bičanićem i Karačićem, a i Marko Kopljar igra samo Ligu prvaka, što također nije dobro - nabrojio je izbornik probleme koji ga muče, pa "izbacio" i jedno pomalo iznenađujuće ime:

- Šteta zbog Blaženka Lackovića! Baš se počeo vraćati u formu, igrati sve bolje, i sad se ozljedi.

Dakle, Lacković bi bio u konkurenciji, samo da se, eto, nije ozlijedio. Šteta što prošle godine nije bio u formi, šteta što se ove ozlijedio. Blaža nikako da pogode prave karte...

Davor Javorović/PIXSELL

A krive karte u posljednje vrijeme igra još jedan igrač, koji je trebao biti osvježenje, pojačanje za Katar.

- Luka Cindrić je nestao! Već dva mjeseca nema ga nigdje, otkad je igrao za reprezentaciju u kvalifikacijama protiv Nizozemske i Turske doslovno je nestao.

Doista, Cindrić je nakon odlaska iz Metalurga navodno bio na korak do dolaska u PPD Zagreb, no to je propalo. Pa i Luka kao da je - propao u zemlju. Neke informacije kažu da je u pregovorima s Meškovom, da bi karijeru trebao nastaviti u Bjelorusiji, ali akcije za Katar su mu ozbiljno pale.

Ako ga mnogo toga i brine, Goluža barem ima slatke brige kad je riječ o golmanima. Iako Alilović ne brani previše...

- Da, imao je operaciju, vraća se, ali minutaža mu nije idealna. Iako, ne sumnjam da ćemo ga kroz pripreme uspjeti dovesti na pravu razinu - rekao je Goluža i dodao:

- Tu su i Ivić, Pešić, Losert... Računam na sve, analiziram, pratim i u svemu tome tražim kontinuitet.

Luka Stanzl/PIXSELL

Razveselila ga je partija Filipa Ivića protiv PSG-a.

- Filip, primjerice, ima taj kontinuitet. Još prije 2,5 godine bio je prvi golman kad sam ja bio trener Zagreba, ali trebalo mu je vremena i iskustva. Vrijeme definitivno radi za njega, ali moram pohvaliti i Marija Kelentrića, trenera golmana u PPD Zagrebu koji radi odličan posao - zadovoljan je Goluža.

Iznenađenja na njegovu popisu teško može biti, ali stižu neki igrači iz drugog plana.

- Veseli me buđenje Sandra Obranovića, dobro je što je Joso Valčić u pravoj formi, ali i to što Jakov Gojun puno više igra u Parizu - rekao je hrvatski izbornik pa za kraj u svom stilu zaključio:

- Treba biti s obje noge na zemlji, biti ponizan i skroman pa će i rezultat doći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja