Obavijesti

Sport

Komentari 20

Grad odbio zagrebaše: Ostaju li bez dvorane za Ligu prvaka?

Grad odbio zagrebaše: Ostaju li bez dvorane za Ligu prvaka?
1

BESKUĆNICI Zagrebaši neće moći igrati Ligu prvaka u Areni jer im Grad neće platiti najam. Spektakli protiv Kiela i Flensburga tako će se vjerojatno igrati u Varaždinu...

VIDEO

PPD Zagreb već nekoliko godina ima problem dvorane. Dom sportova, Kutija šibica, dvorane u Varaždinu i Osijeku... Svi oni u posljednje su vrijeme dom jednog od najtrofejnijih hrvatskih sportskih kolektiva.

Na tom je popisu, naravno, i zagrebačka Arena, no gradski oci zabranili su klubu odigravanje utakmica Lige prvaka i SEHA lige ove jeseni u toj dvorani, javili su iz Veprinačke.

Grad Zagreb dosad je proračunskim novcem plaćao klubu najam Arene, no planirana sredstva za taj dio financijskih izdataka već su potrošena, stoji u priopćenju koje potpisuje pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić.

Zagrebaši su u Areni planirali igrati utakmice SEHA lige protiv Vardara (12. rujna), Meškova (18. studenog) te Veszpréma (16. prosinca), za čim i nema pretjerane potrebe jer su te utakmice manjeg interesa publike pa bi domaćini tih utakmica bez problema mogli biti Varaždin, Osijek ili zagrebačka Kutija šibica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ono što je problematično u cijeloj priči činjenica je da zagrebački ljubitelji rukometa vrlo vjerojatno neće u svom gradu moći pogledati oglede u Ligi prvaka protiv Kiela (19. rujna), Wisle (17. listopada), Flensburga (21. studenog) te Beşiktaşa (26. studenog).

Priopćenje Gradskog ureda za obrazovanje:

Gradski ured za obrazovanje izuzetno cijeni uspjehe i rezultate koje Rukometni klub PPD Zagreb ostvaruje i u tome smislu smo, unatoč značajnom smanjenju proračunskih sredstava za 2015. godinu, u proljetnom dijelu s osiguranim sredstvima u cijelosti podmirili korištenje Arene Zagreb za potrebe vašeg Kluba.

S obzirom da su planirana sredstva u ukupnom iznosu realizirana, u ovom trenutku nismo u mogućnosti izdati vam suglasnost za korištenje traženih termina za odigravanje rukometne Lige prvaka. Molimo da odigravanje utakmica SEHA lige planirate u nekoj drugoj dvorani koja odgovara tome rangu natjecanja.

Naravno da ćemo u najskorijem vremenu ponovno iznijeti prijedloge za osiguranje povećanja proračunskih sredstava kojima bismo trebali pokriti troškove korištenja Arene Zagreb za potrebe odigravanja rukometne Lige prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu