Obavijesti

Sport

Komentari 9

Hrvatski sudar u Parizu, Lino Červar dočekuje moćni Kiel

Hrvatski sudar u Parizu, Lino Červar dočekuje moćni Kiel
2

Rukometna Liga prvaka nastavlja se današnjim utakmicama četvrtfinala. Prvi će na parket PSG i Veszprem u Parizu (16.30), a onda u Skoplju Metalurg i Kiel (18.30)

VIDEO

Kiel je uz Barcelonu favorit za naslov prvaka u Ligi prvaka, no mi nemamo što izgubiti. Naravno da se nismo predali i ne izlazimo s bijelom zastavom na parket, vjerujemo da možemo igrati protiv Kiela, najavio je utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Kiela najbolji igrač Metalurga i najbolji strijelac LP-a Renato Vugrinec (38).

Njegov Metalurg danas će u Skoplju ugostiti moćni njemački Kiel u prvoj utakmici četvrtfinala. Ne treba posebno naglašavati da će dvorana Boris Trajkovski biti krcata te da će vatreni navijači Metalurga napraviti sve što je u njihovoj moći da se Kielovi rukometaši ne osjećaju kao kod kuće.

- Kiel je velika momčad, a u našoj će dvorani osjetiti fantastičnu atmosferu. Bilo bi dobro pobijediti kod kuće, a onda u Njemačkoj tražiti iznenađenje i prolazak na Final Four - dodao je slovenski desni vanjski.

Makedonski klupski rukomet obilježio je ovu sezonu, a tvorac jakog Metalurga je čudesni Lino Červar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Lino jako puno pažnje posvećuje psihološkoj pripremi igrača. No moram napomenuti da nije isto biti trener u Njemačkoj, Španjolskoj ili u Makedoniji. Morate se prilagoditi, a Červar to fantastično radi. Na kraju se sve svodi na to jeste li uspješni ili ne u svom poslu, a Lino ima rezultate iza sebe - dodao je Vugrinec.

Sulić i Alilović na Vorija, Gojuna i Kopljara

Utakmica u Skoplju počinje u 18.30, no dva sata prije u Parizu ćemo gledati sudar Hrvata, utakmicu koja bi po imenima mogla biti i finale Lige prvaka. S jedne strane Vori, Gojun i Kopljar u dresu PSG-a, s druge Alilović i Sulić u bojama Veszprema, a sude Gubica i Milošević.

U dvije utakmice između Francuza i Mađara, Veszprem je lagani favorit. Momčad Mirka Alilovića i Renata Sulića uigranija je, ima boljeg trenera, uzvrat kod kuće i trebala bi proći u Köln bez obzira na velika imena u dresu Parižana. PSG je prepun zvijezda koje još nisu odigrale ni dio onoga što svi od njih očekuju. Može li se to dogoditi u najvažnijem trenutku sezone? Kada u momčadi imate igrače poput Abaloa, Vorija, Hansena, Narcissea i ostalih, naravno da je odgovor - može. Bit će ovo utakmice dvije po imenima ponajbolje momčadi današnjice i prava poslastica za sve obožavatelje rukometa.

Četvrtfinale Lige prvaka (prve utakmice)

  • subota: PSG - Veszprem (16.30), Metalurg - Kiel (18.30)
  • nedjelja: Löwen - Barcelona (19.15)
  • ponedjeljak: Flensburg - Vardar (19.00)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...