Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hvidt: Filip Ivić je impresivan, Zagreb može dobiti svakoga

Hvidt: Filip Ivić je impresivan, Zagreb može dobiti svakoga
1

Iskusni golman KIF Koldinga nahvalio je mladu momčad Zagreba, a posebno svog mladog kolegu s druge strane Filipa Ivića za kojeg kaže da je već sada impresivan

VIDEO

Očekujem dvije jako teške utakmice u kojima će o pobjedniku odlučivati detalji. Mislim da će oba susreta biti vrlo tijesna, ali će zato navijači u Zagrebu i Kopenhagenu moći uživati u vrhunskom rukometu, rekao je Kasper Hvidt u razgovoru za službenu stranicu RK Zagreba.

Fantastični je Danac jedan od najstarijih u momčadi Koldinga s kojim u subotu (18.00) dolazi u Arenu u osmini finala Lige prvaka.

- Zagrebova najveća snaga je mladost, no isto tako mislim da im je to i najveći nedostatak. Ako im trener uspije prenijeti mirnoću i utakmice odigraju hladne glave, jednom su nogom već u četvrtfinalu - priča Hvidt (39).

Iako je danska momčad favorit protiv hrvatskog prvaka, u Areni su padali i veći. Duvnjak, Hansen, Vori, Narcisse, Omeyer, Canellas... Svi su oni odlazili pognute glave iz Arene pa zašto ne bi i Hvidt, Laen, Kim Andersson, Bo Spellerberg?!

- Zagreb je jedan od najboljih klubova u povijesti Lige prvaka i klub koji je odavno na glasu kao 'crna mačka' za favorite. Pred svojim navijačima Zagreb može pobijediti bilo koga - kaže Kasper.

Hvidt je kroz bogatu karijeru između ostalih igrao za Barcelonu, Lemgo, Ademar Leon i San Antonio pa njegovo ogromno iskustvo na golu može biti prednost protiv bilo koje momčadi u Europi, a kako neće protiv tako mladog Zagreba. No i 'plinari' imaju svog aduta na golu. Mladi Filip Ivić (22) zapeo je za oko i velikom Dancu.

- Fantastično je da Filip pokazuje impresivnu konstantu obrana na najvišem nivou. A kad znamo da ima samo 22 godine, to je još impresivnije. Pratim njegovu karijeru i znam da već tri godine igra u prvoj momčadi. Pa ne ulazi u prvu momčad s 19 godina baš svatko, a još ih se manje nametne. Njegova karijera je već sad impresivna, a ja ću s guštom nastaviti pratiti Ivićev razvoj - nahvalio je Filipa Hvidt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu