Obavijesti

Sport

Komentari 0

Irfana Smajlagića na treningu pretukao njegov rukometaš!

Irfana Smajlagića na treningu pretukao njegov rukometaš!
1

Trenera rukometaša Bosne Irfana Smajlagića na treningu je navodno pretukao njegov igrač Risto Arnaudovski. Smajlagić je navodno čak završio i u bolnici

VIDEO

Trenera Bosne Irfana Smajlagića na treningu je pretukao njegov lijevi vanjski Risto Arnaudovski, koji je igrao u Zagrebu i Dubravi. Na treningu su se Pipe i hrvatski rukometaš najprije verbalno, a potom i fizički sukobili, piše sportsport.ba.

 U policiji i klubu isprva nitko nije potvrdio incident. No da sukob nije bio bezazlen potvrđuje informacija da je Smajlagić čak završio i u bolnici. Arnaudovski (29) igra lijevog vanjskog u momčadi koja je nedavno neočekivano uzela bod Zagrebu u Ligi prvaka.  Arnaudovski se pobunio protiv trenera nakon što ga je ovaj poslao u drugu momčad, a ubrzo je zatražio i ispisnicu. No u klubu mu je nisu dali i sve je eskaliralo nakon jučerašnjeg treninga kad je Arnaudovski nasrnuo na Smajlagića. 

Arnaudovski je seniorsku karijeru započeo u zagrebačkoj Dubravi iz koje je preko francuskog Livryja prešao u RK Zagreb. U najboljem hrvatskom klubu zadržao se samo jednu sezonu te u Bosnu dolazi iz Čakovca.

 Rukometni klub Bosna BH Gas izdao je priopćenje u povodu napada na hrvatskog trenera:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

" Igrača je zbog nezalaganja na treninzima i utakmicama, trener Smajlagić udaljio iz momčadi i prebacio u drugu momčad. Igrač je u nedjelju došao na trening, tijekom kojeg je verbalno vrijeđao i fizički prijetio treneru Smajlagiću te ga nekoliko puta i fizički napao, s namjerom da iznudi da mu Smajlagić izda dopuštenje za raskid ugovora. Prisebnošću Smajlagića i pomoćnog trenera Riđića spriječen je veći incident. O statusu ugovora igrača odlučit će upravni odbor kluba, a ne Smajlagić, kako je igrač izjavio. Inače, trener Irfan Smajlagić je već u ponedjeljak normalno nastavio s radom i vodio momčadski trening", piše u priopćenju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića