Obavijesti

Sport

Komentari 63

Je li netko naljutio izbornika ili Babić tek želi smiriti euforiju?

Je li netko naljutio izbornika ili Babić tek želi smiriti euforiju?
1

Dobili smo dojam da izbornik bez ikakve volje samo odrađuje ono što mu stoji u ugovoru, potpuno ignorirajući javnost, reagirao je na svojim stranicama RTL

VIDEO

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić je nakon utakmice s Makedonijom odgovarao na pitanja RTL-ova novinara vrlo kratko i sažeto iako je hrvatska javnost očekivala detaljniju analizu sjajne utakmice, odličnu predstavu njegovih igrača, ali i čuti što sprema za sljedeću utakmicu s Francuskom.

- Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić vrlo je vjerojatno već nekoliko dana ljutit na hrvatske medije. Teško da postoji drugo, logičnije objašnjenje za njegove nastupe uoči i nakon utakmica Kauboja. Naime, razgovore novinara s izbornikom uglavnom obilježavaju lakonski odgovori u dvije-tri riječi - reagirao je vlasnik TV prava za rukometni Euro RTL na Babićevu nezainteresiranost nakon utakmice s Makedonijom.

- Dobili smo dojam da izbornik bez ikakve volje samo odrađuje ono što mu stoji u ugovoru, potpuno ignorirajući hrvatsku sportsku javnost koja je ponovno ostala uskraćena za ozbiljan komentar i analizu prvog čovjeka hrvatske struke. A na pitanje tko je naljutio Babića odgovora još uvijek nema... - zaključuje RTL.

No postoje dva moguća objašnjenja na Babićevu škrtost na riječima. Prvo je ljutnja na medije, možda i konkretno na RTL-ove novinare. Drugo objašnjenje moglo bi biti želja izbornika da spusti eurforiju nakon sjajnih igara protiv Islanda i Makedonije.

Kakva je priprema za Francuze? Dobra...

Podsjetimo, nakon utakmice s Makedonijom, reporter je upitao Babića za komentar kazavši "Bila je ovo rapsodija Hrvatske", na što je dobio odgovor:

- Teško mi je to reći.

Zatim je novinar, pokušavajući izvući nešto, upitao kako je izbornik vidio pobjedu i igru na što je dobio odgovor:

- Bilo je OK.

Reporter je probao s raznim pitanjima ne bi li došao do kakvih izjava, ali sve što je dobio je bilo par riječi. Na pitanje što izbornik očekuje od utakmice s Francuskom, Babić je odgovorio:

- Trebamo se pripremiti.

Zatim je stiglo pitanje kakva će priprema biti:

- Dobra - odgovorio je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, vidno uznemiren.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu