Obavijesti

Sport

Komentari 26

Vujović: Možemo ih pobijediti; Karabatić: Doček? Svaka čast

Vujović: Možemo ih pobijediti; Karabatić: Doček? Svaka čast
7

Zagreb ima dobru, mladu momčad. Dobro su se postavili u obrani. Velika je stvar dobiti prvu utakmicu ovdje gdje su padali PSG i Kiel, rekao je Nikola Karabatić...

VIDEO

Rekao sam dečkima u svlačionici, oni su danas svi igrački stariji za tri do pet godina. Sad shvaćaju što moraju napraviti da bi dobili veliku Barcelonu.  Zagreb ima puno, puno više mogućnosti napredovati od većine ovih igrača Barcelone. I tu je snaga ovog kluba, ne morate se bojati za budućnost Zagreba i hrvatskog rukometa, rekao je Veselin Vujović nakon poraza od Barcelone (23-25) u prvoj utakmici četvrtfinala rukometne Lige prvaka.

- S bijelom zastavom na uzvrat? To mi se u životu nije dogodilo. Ne bih bio ja kad ne bih vjerovao u prolazak u polufinale. Moram to reći. Mislim da možemo dobiti u Barceloni, rekao je trener rukometaša Zagreba - dodao je Vujović.

Barcelona je bila prejaka za mladu momčad Zagreba. Luka Stepančić bio je prvo ime utakmice. Zabio je devet golova, ali nitko mu se nije priključio. Imao je Zagreb šansu na samom kraju utakmice izjednačiti, ali nije uspio.

- Ušli smo u utakmicu bez onog žara koji smo pokazivali cijelu sezonu. Publika to nije zaslužila. U drugi dio smo ušli bolje, hrabrije i agresivnije. To se pokazalo i na rezultatu. Žao nam je što nismo izjednačili, vidite i na mojem licu koliko mi je žao. No eto, najbolji napad Europe zadržali smo na 25 golova - rekao je Stepančić i dodao:

- Vujović je trener koji ide na prolaz. To je usadio u nas. Trebat će nam pravih 60 minuta da bismo to uspjeli - kazao je Stepančić.

Kod gostiju najbolji je sa šest golova bio Nikola Karabatić.

- Zagreb ima dobru, mladu momčad. Vujović ih je dobro postavio, tuku u obrani i ne boje se. U napadu igraju jednostavno, idu direktno na gol, igraju jedan na jedan, pucaju iz daleka... Imamo dva gola razlike, nije još gotovo, ali velika je stvar dobiti prvu utakmicu ovdje gdje su padali PSG i Kiel. Dobra utakmica, Zagreb je stvarno dobra momčad. Doček? Svaka čast navijačima - rekao je Nikola Karabatić i dodao:

- Nećemo podcijeniti Zagreb. Dobro ćemo se pripremiti za Zagreb. Vidjeli smo i kako igraju u gostima. Nemaju što izgubiti, dolaze u Barcelonu po rezultat. Sad mi imamo svoj teren i svoju publiku - dodao je Karabatić.

Horvat: Dat ćemo sve za podvig u Barceloni

Zlatko Horvat velikom Šariću prodao je dva 'podla' sedmerca, jedan lob i jednom kroz noge.

- Eh, da, na kraju smo ih stisnuli. Imali smo i nekoliko prilika doći do pozitivnog rezultata, no nismo uspjeli. Nema veze, imamo i uzvratnu utakmicu. Dat ćemo sve od sebe da napravimo podvig u Barceloni. Nadam se da će ih zavarati ovaj rezultat i da će biti bar malo dekoncentrirani - rekao je Horvat te usporedio Barcu s PSG-om i Kielom:

- Barcelona je najjača momčad u Europi. No to se znalo i prije, bili su oni i prošle sezone glavni favoriti za naslov pa su ispali od Flensburga u polufinalu. Vidi se da su iskusna ekipa, dugo godina zajedno, a kad ti još dođe jedan Karabatić... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika