Obavijesti

Sport

Komentari 80

Lacković: Sine, lopta je ovdje, uskoro će kući doći i medalja!

Lacković: Sine, lopta je ovdje, uskoro će kući doći i medalja!
28

Teško se bilo vratiti nakon onog protiv Francuza. No osjetio sam na svojim dečkima koliko se žele iskupiti za taj poraz. Iskreno, i ja sam to htio, rekao je Goluža nakon velike pobjede za broncu

VIDEO

Svaka medalja na Igrama je medalja, no šteta za onu utakmicu neki dan. Htjeli smo se iskupiti, smogli smo snage i napravili to. No moram reći da su se Francuzi odlično vraćali u obranu u polufinalu i zato nismo mogli razviti igru, rekao je napokon nasmijani Slavko Goluža nakon osvojene brončane medalje naravno sjetivši se polufinalne utakmice i bolnog poraza od Francuza.

- Sretan sam zbog igrača, zbog navijača, zbog sebe... Od srca svim našim sportašima koji su bili ovdje čestitke, a posebno onima koji su osvojili medalje - dodao je Goluža.

- Ma ovo je velika stvar. Morao sam sinu nekako objasniti zašto me nema doma dva mjeseca pa sam mu obećao da ću mu donesti medalju i loptu. Sine, lopta je ovdje, a medalja dolazi! - vikao je Blaženko Lacković koji je za uspomenu uzeo loptu.

Poraz od Francuske još će dugo boljeti.

- Teško se bilo vratiti nakon onog protiv Francuza. No osjetio sam na svojim dečkima da se žele iskupiti za poraz. Ma i ja sam se želio iskupiti - dodao je izbornik.

Drago Vuković izrastao je u jednog od najboljih obrambenih igrača na svijetu, a njegova tranzicija u suradnji s Duvnjakom oduševila je rukometne stručnjake diljem svijeta.

- Odlično smo odigrali utakmicu. Nije se bilo lako vratiti nakon poraza od Francuske. No nije taj poraz bio smak svijeta. Pa oni su ipak vladari svijeta posljednjih nekoliko godina - iskren je Vuković. 

Ivan Čupić u polufinalu nije bio pravi, uništio ga je Omeyer. No u borbi za broncu ponovno je bio najbolji naš igrač s osam golova čime drži mjesto najboljeg strijelca Olimpijskih igara.

- Sretni smo, pobijedili smo. No ja sam osobno i nesretan, ali dobro... Treće mjesto je ipak treće mjesto. Zaslužili smo više, došli smo po više i po igrama smo to i zaslužili. No zato smo danas bili pravi i uzeli broncu - rekao je iskreno Čupko i otkrio što se na njihovom balkonu zbivalo nakon poraza u polufinalu.

- Pričali smo, svađali se, ma bilo je svega i svačega, ali urodilo je plodom. Da smo se barem zakrvili prije polufinala.

Blaženko Lacković teško je prizemljen početkom utakmice, no vratio se i čak sedam puta probušio mrežu Fazekasa.

- Super utakmica, vratili smo se iz bunara. Nije bilo lako. Došli smo osvojiti zlato, ali nije išlo - dodao je Lac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao