Obavijesti

Sport

Komentari 3

Losert u Montpellieru mijenja Omeyera, Alilović produljio...

Losert u Montpellieru mijenja Omeyera, Alilović produljio...
1

Losert i Mačkovšek dolaze kao zamjene za Omeyera te Accambraya koji će sljedeće sezone igrati za PSG. Mirko Alilović produljio je s Veszpremom do 2018.

VIDEO

Venio Losert (38) od sljedeće godine branit će za  Montpellier. Hrvatski golman u Francusku stiže iz Vive Targi Kielcea, a potpisao je jednogodišnji ugovor. Uz Loserta Montpellier je potvrdio i dolazak Slovenca Boruta Mačkovšeka.

Losert i Mačkovšek dolaze kao zamjene za legendarnog Thierryja Omeyera te Williama Accambraya koji će sljedeće sezone igrati za PSG.

- S velikim zadovoljstvom objavljujemo dolazak dvojice rukometnih velikana koje krasi elegancija, predanost i reputacija na svjetskoj razini. Dovođenjem Thierryja i Williama želimo pokazati navijačima da nam je želja da klub postane jedan od najboljih i najuspješnijih u Europi u sljedećim godina - stoji u priopćenju Parižana.

Omeyer je potpisao do 2016. godine, a Accambray godinu duže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A Mirko Alilović neće promijeniti sredinu već je stavio potpis na novi ugovor s Veszpremom. U mađarskom klubu će ostati do 2018. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu