Obavijesti

Sport

Komentari 19

Zagreb se junački držao, ali je ostao bez bodova i Stepančića

Zagreb se junački držao, ali je ostao bez bodova i Stepančića
1

Zagreb je izgubio na gostovanju kod jedne od najboljih momčadi Europe. Flensburg je slavio 28-27, ali igrači Veselina Vujovića itekako su namičili njemačkog velikana

VIDEO

Zagreb je izgubio na gostovanju u Njemačkoj od Flensburga 28-27. Zagrebaši su odigrali sjajnu utakmicu protiv jedne od najboljih momčadi Europe u sedmom kolu Lige prvaka. Malo je nedostajalo da PPD Zagreb iznenadi moćni Flensburg.

Početak iz snova za zagrebaše. Poveli su 5-1, svih pet golova zabio je Domagoj Pavlović. Flensburg se budi, ali Zagreb na odmor odlazi s golom prednosti (13-12).

Flensburg je u prvih pet minuta drugog dijela preokrenuo utakmicu, prvi put poveo i nakon pogreške zagrebaša poveo dva razlike (17-15). Flensburg je vodio gotovo cijelo drugo poluvrijeme, ali Zagreb se nije dao i bio je tu, na dva, tri gola zaostatka. 

U posljednjih deset minuta PPD Zagreb ušao je s dva gola zaostatka (23-21). Marković nedugo nakon toga odlazi u kontru i zabija za samo jedan gol zaostatka. Isti igrač zabio je čudesan gol za 25-24, a Stepančić je imao šansu za izjednačenje pet minuta prije kraja, ali je promašio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Flensburg je s igračem više zabio za 26-24, a Zagreb je imao manje od tri minute do kraja za čudo. Zagreb je dvije minute do kraja zabio za 26-25, ali Flensburg ubrzo ponovno odlazi na dva gola prednosti. U zadnjih minutu i pol gol za gol, ali i pobjeda Flensburga 28-27.

Zagreb izgubio bodove i Stepančića

Pavlović je završio utakmicu s devet golova. Stepančić je zabio šest, ali dvije i pol minute prije kraja Luku Stepančića morali su iznijeti s ternea. Nezgodno je pao i ozlijedio koljeno. Šansu za uzvrat Zagreb će imati sljedeće subote kad njemački Flensburg u sklopu osmog kola Lige prvaka stiže u Arenu.

Liga prvaka, 7. kolo

  • Flensburg - Zagreb 28-27
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi