Obavijesti

Sport

Komentari 15

Moja savršena 2013. godina: Uh, zaista je bila fenomenalna

Moja savršena 2013. godina: Uh, zaista je bila fenomenalna
1

Domagoj Duvnjak, europski prvak i najbolji rukometaš svijeta, proveo je blagdane s Lackovićem i Davorom Dominikovićem, a Novu godinu dočekat će u Zagrebu...

VIDEO

Počelo je broncom na SP-u, nastavilo se osvajanjem Lige prvaka, a završilo nagradama za najboljeg igrača Bundeslige, ali i za najboljeg rukometaša na svijetu. Domagoj Duvnjak neće tako brzo zaboraviti 2013. godinu.

- Uh, zaista fenomenalna godina. Treći na svijetu s reprezentacijom, prvak Europe s HSV-om, pa i te dvije nagrade... Ali ipak mi je od svega važnije da je godina prošla bez ozljeda - javio se Domagoj Duvnjak.

Ishod IHF-ova izbora za najboljeg rukometaša svijeta još se čeka, i tu je Dule favorit, ali rukometni novinari iz cijele Europe u svom su ga izboru već proglasili najboljim. Klinac koji je u seniorski rukomet krenuo iz svog Đakova s jedva 15 godina, sa 25 je došao na svjetski vrh.

- Što kažu mama i tata? A roditelji ko roditelji, drago im je, ali odmah su me upozorili da i dalje moram davati sve od sebe, da se ne bih opustio. Ha-ha-ha - kaže raspoloženi Domagoj.

Božić je proveo u Njemačkoj, u Hamburgu, ali ipak u domaćem okruženju.

- S djevojkom Lucijom na Badnjak smo bili kod Davora Dominikovića i njegove supruge na večeri, bio je i Blaženko Lacković sa ženom, a na božićnom ručku bili smo u istom sastavu, samo što smo ovog puta domaćini bili Lucija i ja. Uživali smo, ali ne baš dugo budući da smo već od 19 sati morali biti na treningu. Što ćeš, tako je to kod nas sportaša - sa smiješkom priča Domagoj.

Neće imati previše vremena za odmor, već 2. siječnja priključit će se pripremama reprezentacije.

- Neću stići ni otići do Đakova, ostat ću u Zagrebu i tu se malo odmoriti. Doček Nove godine? Ne znam ni sam, još se dogovaramo, nešto ćemo valjda smisliti u zadnji čas - kaže Duvnjak.

Izbornik Goluža momčad će na okupu imati jedva desetak dana.

- Uvijek ista priča, vremena nema dovoljno, ali nema nam druge nego što prije doći u formu i u Danskoj ciljati na najviše - odlučan je Domagoj, koji si u 2014. godini želi samo jedno:

- Zdravlje je najvažnije! Tek nakon toga sam sebi ću poželjeti sreću i uspjeh. Evo, neka krene s medaljom na Euru - nasmijao se pa dodao:

- Može biti i zlatna, neću se buniti, ha, ha...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu
Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu