Obavijesti

Sport

Komentari 321

'Nije ovo privatna predstava Ivana Balića da radi što hoće'

'Nije ovo privatna predstava Ivana Balića da radi što hoće'
4

Doveo nas je u bunar. Igra dobro i od jedanput poludi. Pa to ne možeš vjerovati... Da, on je glavni krivac za onakvo otvaranje utakmice, uvjeren je "gazda" Gobac

VIDEO

Dok su šokirani igrači jedva uspjevali složiti suvislu rečenicu, a izbornik Goluža pokušavao pronaći razloge novog posrtaja u previše pogrešaka i nedostatku sreće, prvi čovjek hrvatskog rukometa krivca za poraz označio je imenom i prezimenom.

- Pa nije ovo privatna predstava, ne može Ivano Balić raditi što hoće! - grmio je ljutiti Zoran Gobac, koji se u izlaganju nije mogao suzdržati ni od pristojne količine psovki.

- Doveo nas je u bunar. Igra dobro i od jedanput poludi. Pa to ne možeš vjerovati... On je glavni krivac za onakvo otvaranje utakmice. Trebali smo voditi 7-2 nakon prvih deset minuta, a bacili smo deset lopti van - nastavio je Gobac, koji je ljutit i na novinare:

- Svi mu dozvoljavate sve, napravili ste od njega čovjeka koji sve najbolje zna...

OK, nešto valjda Balić i zna, ali ljutitog Gopca ništa nije moglo smiriti nakon poraza na koji očito nije računao. U najmanju ruku. I istina je da je Balić odlično krenuo u turnir, ali i da je protiv Švedske bio daleko ispod svoje razine. A bio je i vrlo nervozan, ljutio se na suigrače, na sebe... U drugom dijelu 15 minuta je proveo na klupi.

- Pazi, ako je Argentina ove dobila pet razlike, mi Argentinu 18, a od ovih izgubimo pet, onda je tu netko lud. Trebali smo ih pregaziti danas - rekao je Gobac, koji je poraz od Švedske postavio visoko na listi najlošijih predstava ove generacije.

- Nakon onog poraza od Argentine 2003. godine, ovo je bez konkurencije naša najlošija utakmica. Ma smiješno je kako su nam na početku drugog poluvremena ispadale lopte - očajavao je Gobac.

I sad ne preostaje ništa drugo nego okrenuti se Poljskoj i borbi za Olimpijske igre. Treba biti među prvih sedam ukoliko želimo igrati kvalifikacije.

- Moramo se koncentrirati na tu utakmicu da nam se pobjegne i London. Ali igrači moraju neke stvari shvatiti. Ovo nije ni trkalište ni hipodrom pa da neke boli ku..., da se vuku po terenu. Tako to ne ide - slikovito je završio Zoran Gobac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 321
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja