Obavijesti

Sport

Komentari 83

Rukometni bog oprostio se sa stilom: Ivano, hvala ti za sve...

Rukometni bog oprostio se sa stilom: Ivano, hvala ti za sve...
8

Ivano Balić završio je karijeru. Dvorana Rittal Arena u Wetzlaru bila je pretijesna za sve koji su htjeli vidjeti rukometnog genijalca kako igra svoju posljednju utakmicu...

VIDEO

Kad je sudac odsvirao kraj utakmice između Wetzlara i Göppingena, završila je rukometna era. Završilo je doba Ivana Balića, doba u kojem je sjajni i neponovljivi Hrvat promijenio rukomet i igrao ga kao nitko prije njega. 

Oprostio se veliki Ivano. I to u stilu. Na njegov način. Pobjednički.

Zbog problema s leđima nije ni trenirao, no protiv Göppingena je stisnuo zube, istrčao je na parket u krcatoj dvorani Rittal Arene i vodio Wetzlar do pobjede onako kako to samo on može. Balić je zabio gol i podijelio pet asistencija protiv Göppingena za pobjedu 29-24. Naravno da je bio igrač utakmice.

Richardson mu dao dres

Hrvatske zastave vijorile su se u dvorani, Balića su došli pogledati članovi obitelj i prijatelji iz Hrvatske kao i mnogi Hrvati koji žive u Njemačkoj. A Ivano im je priuštio pravi show u posljednjoj utakmici karijere. 

Završni čin njegove karijere. Asistirao je kao u najboljim danima i pokazao nam djelić onoga što će nam nedostajati tijekom njegove mirovine... Nakon igračke karijere, Ivano će biti koordinator u hrvatskoj reprezentaciji.

Aginagalde: Umirovio se čovjek s nemogućim dodavanjima

Ivanov oproštaj pratila su poznata svjetska imena u rukometu. Francuz Jackson Richardson na društvenim mrežama objavio je zajedničku fotografiju s Balićem. Bio je legendarni francuski igrač u dvorani i gledao je Balića. Nakon utakmice spustio se na parket i poklonio mu dres.

Javili su se i Španjolci.

- Umirovio se čovjek koji je oduševljavao nemogućim asistencijama. Legenda. Drago mi je da sam imao sreće igrati protiv njega - napisao je Julen Aginagalde.

- Jedan od najvećih rukometaša svih vremena danas je odigrao svoju posljednju utakmicu. Bio je gušt igrati protiv tebe, Ivano - dodao je Juan Andreu.

Najbolji asistent Bundeslige

Ivano je ove sezone odigrao 31 utakmicu za Wetzlar. Imao je 91 asistenciju, nitko u Bundesligi nije imao više. Iza Balića ostao je Andy Schmid iz Rhein Neckar Lowena koji je imao tri asistencije manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome