Obavijesti

Sport

Komentari 261

Optužbe iz Srbije: Sudački lobi nas je pokrao! Neka ih je sram

Optužbe iz Srbije: Sudački lobi nas je pokrao! Neka ih je sram
4

"Suci koje je odredio Dragan Načevski bili su jači od naših sjajnih reprezentativaca. Vidi li ovo netko u rukometnoj Europi? To je makedonsko-crnogorski sudački lobi"

VIDEO

Srbija se oprostila od Eura u Poljskoj već u prvom krugu. Makedonci su slavili u dramatičnoj završnici i prošli dalje. Srpski igrači ostali su u suzama, a iz saveza se ne mire s ispadanjem. Optužuju makedonsko-crnogorski lobi.

- Na našu veliku žalost ovo je sve djelo šefa sudaca EHF-a, Dragana Načevskog koji je po tko zna koji put eliminirao našu reprezentaciju. Suci koje je odredio bili su jači od naših sjajnih reprezentativaca. Protiv nepravde i makedonsko-crnogorskog lobija nije išlo -tvrdi Siniša Lazić , potpredsjednik upravnog odbora rukometnog saveza Srbije.

- Isto je bilo u polufinalu SP-a u Francuskoj, kao i u Nišu prije par godina protiv Islanda kad nas je Načevski eliminirao kao delegat. Poništio nam je čisti gol. I prije godinu dana u Osijeku taj čuveni Načevski nas je izbacio s prvenstva u suradnji s Crnogorcem Peđom Boškovićem. Njegov brat Marjan Načevski nije ništa bolji prema našim klubovima u utakmicama regionalne lige - napisao je Lazić u priopćenju.

- Kako delegat SEHA lige može na tribinama u Krakowu voditi navijanje? Zar Načevski može delegirati suce makedonskoj reprezentaciji i to mjesecima prije početka Eura? Hoće li netko reagirati? Sram ih bilo za onakvu krađu. Načevskog više ne želimo ni vidjeti - stoji u priopćenju rukometnog saveza Srbije.

Srbiji je protiv Makedonije igrala samo pobjeda. Imali su je u zadnjih 10 sekundi. No Dejan Manaskov je u zadnjoj sekundi zabio za veliko slavlje i prolazak u drugi krug.

VIDEO

Oprostio se Danko Stanić: Otišao sam prirodnim putem

Sjajni golman Darko Stanić , koji je bio jedan od najzaslužnijih za europsko srebro prije četiri godine, oprostio se od reprezentacije nakon Makedonije.

- Dao sam sebe reprezentaciji i zaokružio reprezentativnu priču. Otišao sam prirodnim putem. Ovo je moj službeni oproštaj. Dao sam sve što imam - rekao je Stanić .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 261
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'