Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Šabac me vratio iz depresije, slavlje je bilo melem na ranu'

'Šabac me vratio iz depresije, slavlje je bilo melem na ranu'
1

Razmišljao sam o odlasku iz Zagreba, ali ljubav koju ovdje osjećam i privrženost igrača me zadržala, rekao je Vuja kojem će gotovo svi igrači ostati na okupu

VIDEO

Nudili su mi reprezentaciju Argentine i Granollers, zvali su iz UAE-a, ali ništa mi nije bilo zanimljivije od Zagreba. Nisam htio odugovlačiti s odlukom jer Zagreb smatram ozbiljnim europskim klubom, rekao je Veselin Vujović.

Nakon kraćeg razmišljanja odlučio je potpisati novi ugovor i ostati na klupi PPD-a.

- Dogovorili smo se da će suradnja trajati sve dok bude obostranog zadovoljstva - rekao je Vujović, kojeg je u depresiju bacio težak poraz od Barcelone, tih -22 ga boli...

- Bez obzira na sastav momčadi, nedopustivo je da klub kao što je Zagreb izgubi od Barcelone s toliko razlike. Ali noć nakon tog poraza gledao sam utakmicu u kojoj Porto na poluvremenu gubi 5-0 od Bayerna i shvatio sam da se takve stvari događaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Unatoč tome, gorčina još nije nestala.

- Još se pokušavam izliječiti od tog poraza, iako znam da ne može taj sramotan poraz izbrisati sve dobro što smo radili. Jednako kao što ne može sve dobro što smo radili ‘oprati’ taj poraz. Želim vidjeti što je realna slika ove momčadi, one pobjede ili ovaj poraz od Barcelone - kazao je Vujović.

Otputovao je u Šabac na proslavu 30 godina europske titule Metaloplastike, razmislio i vratio se u život. I “izliječio” je depresiju.

- Slavlje u Šapcu bilo mi je melem na ranu nakon Barcelone, a posebno me oraspoložila reakcija suigrača, nisu mi taj poraz spomenuli čak ni u nekom šaljivom tonu.

Vuja ide dalje, vrijeme je za nove pobjede...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu