Obavijesti

Sport

Komentari 2

Irfan Smajlagić napustio klupu Lokomotive nakon pet mjeseci

Irfan Smajlagić napustio klupu Lokomotive nakon pet mjeseci
1

Bili smo jedini klub u Ligi prvakinja koji nije imao financijsku konstrukciju primjerenu tom turniru. Svi su zakazali u toj priči, ne znam tko u kolikom omjeru, kaže Irfan...

VIDEO

Irfan Smajlagić pet mjeseci proveo je na klupi Lokomotive. Odveo je rukometašice do dvostruke krune i igrao je u Ligi prvakinja. Klub je zapao u velike financijske probleme, a Smajlagić je odlučio otići.

- Ušli smo u Ligu prvakinja, a financijska konstrukcija kluba nije bila ni u začetku. Svi su zakazali u toj priči, ne znam tko u kolikom omjeru - rekao je Smajlagić za portal Hrvatski klub olimpijaca.

Iz Lokomotive su otišle najbolje igračice, a onima koje su ostale ponuđeni su dosta skromniji uvjeti. Isto je ponuđeno i Smajlagiću. 

- Bili smo jedini klub u Ligi prvakinja koji nije imao financijsku konstrukciju primjerenu tom natjecanju. A ušli smo u natjecanje s ambicijama da pobijedimo prvakinje Europe. Sportski gledano, to je u redu, ali ako zakažu svi ostali segmenti, a ostanu ambicije, onda je to nerealno - dodao je Smajlagić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu