Obavijesti

Sport

Komentari 17

Štrlek: Momčad je zaslužna za pobjedu, igramo svi za jednog

Štrlek: Momčad je zaslužna za pobjedu, igramo svi za jednog
1

Malo smo bili nervozni na početku i promašili neke kontre. Štrlek je utrpao sve sedmerce, a kad se tako otvori sve je lakše, rekao je Ivan Čupić nakon slavlja...

VIDEO

Došli smo ovdje nakon utakmice protiv Slovenije i nije nam bilo lako, ali uspjeli smo pobijediti, rekao je nakon debija na velikom natjecanju za hrvatsku rukometnu reprezentaciju golman Ivan Stevanović koji je obranio čak deset lopti.

- Možda je u prvom dijelu trebalo malo pomoći momčadi, ali u drugom smo zaigrali bolju obranu i samo sam se priključio - dodao je golman "kauboja" koji u sljedećoj utakmici protiv Norveške (nedjelja, 18:15) očekuje puno teži ispit, ali se svejedno nada pobjedi.

Manuel Štrlek bio je najefikasniji pojedinac Hrvatske s devet golova, od čega šest iz sedmeraca.

- Gađali smo njihovog golmana Saldacenku u prvom poluvremenu, ali u drugom zaigrali bolje, jako i borbeno u obrani. Cijela je momčad zaslužna za pobjedu, rekli smo da ćemo igrati svi za jednog - rekao je Štrlek i dodao:

- Dobili smo prvu utakmicu, trebamo se dobro odmoriti i prenijeti što više bodova u drugi krug.

Ivan Čupić slabije je otvorio utakmicu, ali ju je završio s pet golova iz devet pokušaja.

- Malo smo bili nervozni na početku i promašili neke kontre. Štrlek je utrpao sve sedmerce, a kad se tako otvori sve je lakše. Izbornik je pogodio s Duvnjakom i Gojunom u obrani u drugom dijelu, a treba li Domagoja koristiti u oba pravca nije ni bitno. Jakov je pomogao pokretljivošću i na kraju smo zasluženo pobijedili - rekao je Čupić za RTL.

Mirko Alilović obranio je samo jednu loptu, ali imao je dostojnu zamjenu u Ivanu Stevanoviću.

- Promašili smo puno "zicera" u prvom poluvremenu, a kad ne zabijaš, onda to nije to. Bitno je da smo izdržali do kraja i zasluženo pobijedili. Falio nam je Mirko u početku, ali Ivan ga je zamijenio i na kraju smo napravili sve kako treba. Znali smo da će biti teško, ali uzeli smo dva boda i možemo uzdignute glave čekati sljedeću utakmicu - izjavio je Jakov Gojun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti